Tegenstrijdigheid

Hallowtjes!!

Vind ik eindelijk een jongen leuk erg vrolijk is die zoo tegenstrijdig!! vraag je hem de ene keer om leuk wat te gaan doen na ons CSE krijg je van ja ik het t druk dit en dan en dan spreek je m vandaag en dan krijg je dit!

ik: ik ben nu eco formules aan t overtypen moet je ze ook hebben ze zijn echt te chill dus hij zo euh ja :| das zou wel heel erg chill zijnerg vrolijk ik: ben ik toch nog ergens goed voor hij: zegtie: aaah nee hoor nie alleen voor eco formules knipoog(K)je bent geweldig (maar dat wist je alnahnah)
k had m nog gs samenvtting gestuurd ik zo heb je m nog ontvange hij: jaaa erg vrolijk dat was echt lief van je... k heb ehm gelijk uitgeprint

maar toen had hij t heel druk op msn dus ik begripvol engel gezegd ik laat je wel ff hij zo:ah je mag wel praten k ben alleen beetje laat met reageren verward mja ik ga zo weg dus hij: ok is goed anders heeeel veeel succes je kan het knipoog ik: anders heel veel succes(Y) toi toi toi (zeiden we tegelijkertijd) ik: ik zal aan je denken nahnah hij: hij: ik ook aan jouknipoog doei (F) weltrusten alvastknipoog

*zucht wat hebben jongens toch met onduidelijk zijn met wat ze nou WEL en wat ze nou NIET willen!! pfff verder examenstress mn NL best verknalt tis hopen op een 3,9 want die mocht ik halen!! verder morgen economie en dinsdag geschiedenis oftwel 4 dagen achter mekaar geblokt bah!bah! Gevolg??? : last van nek en rugpijn, gezeur aan je kop dat je te weinig leert, zus die een 2e moeder probeert te spelen en als je ff pauze wilt houden dan is t gelijk van dat je weer niet leert!!! boosboosbah!bah! pfffffff wat een klaagzang weer.

Hopelijk maak ik de rest van mn examens goed en slaag ik dit jaar wel!!nahnah
Slaap lekker everyone!!!
Kusss
20 mei 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van niekie
niekie, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende