Tips?

Hoii jij,

Vriendin 1: Mijn BFF. Ze is de allerbeste vriendin die ik ken, ik durf haar alles toe te vertrouwen. Helaas zie ik haar bijna nooit (we zitten op een andere school en zijn altijd laat uit). We hebben alletwee een beetje belangst, waardoor we niet snel bellen. We zien elkaar eigenlijk alleen nog als we met een groepje weg gaan, tewijl we elkaar ook nog wel elkaar een paar nieuwe geheimen enzo willen vertellen. Iemand tips?

Vriendin 2: Mijn BBF. Ja, ik zeg het goed mijn BBF. Bijna Best Friend. Ik zie haar heel vaak, we zitten op een andere school, maar zij belt mij elke dag. Ik pas samen met haar op hele lieve kindjes.
Alleen het probleem is, ze is niet echt populair. Je hoeft echt niet populair te zijn om mijn vriendin te zijn, ik hoor ook niet echt bij de populaire meisjes van m'n klas, meer bij de gewone.
Maar heel veel vriendinne zeggen dat ze niet goed genoeg voor mij is. En dat ze teveel liegt, maar ik zie heel goed of iemand liegt en bij haar al helemaal. Ik zie ook dat ze tegen anderen liegt over dat iets haar niet zoveel uitmaakt, bijvoorbeeld. Dan krijgt ze er later spijt van, maar ja, dan heeft ze het al goedgekeurd. Maar tegen mij liegt ze weleens voor eigen best wil, maar niet meer dan dat. (ze weet dat ik het anders zie) Iemand een idee om te zorgen dat ze een betere reputatie krijgt en dat ik met haar kan omgaan zonder gezeur. (ik ga zo ie zo wel met haar om)

Vriendin 3: Een gewone vriendin. Deze vriendin liegt vaak om mij en anderen tegen elkaar op te stoken. Ze is nogal jaloers op mij omdat ik echt heel goede vriendschappen met anderen heb. Iemand een idee om te zorgen dat ze minder liegt en minder jaloers is?

En dan heb ik nog m'n gewone vriendinnen, waar ik geen raad bij nodig heb.
Ik hou van al m'n vriendinnen en wil ze ook echt nooit meer kwijt.verliefd

Liefs Rooz
20 jun 2011 - bewerkt op 20 jun 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roozlife
Roozlife, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende