topless of niet?

That's the question

Het zijn altijd van die dingen die je gaat bedenken zodra je het strand op loopt in je super te gek gave nieuwe bikini. Maar doe je het? zie je meer mensen zonder bovenstukje zonnen. En dan de beroemde vrouwenbladen die het er over hebben of het hot or not is.

Ik persoonlijk ben voor! mij kan het niet veel schelen of het in of uit is. ik hou nou eenmaal niet van veel "wit" vlees. Soms zie je zo'n super slank poppetje lopen, alleen in string. Ook ik ben dan redelijk snel met een mening "kijk dat lopen dan" gaat er door mijn hoofd. Maar aan de andere kant...ze heeft groot gelijk!!! als ik zo'n modellen-figuurtje zou hebben zou ik het ook doen.

Maar waar ik me dan wel aan stoor zijn de twijffelaars.. doe het wel of niet, en dus niet na een week zon bedenken "he...laat ik die borsten ook maar weer eens bruin worden" met als resultaat van die knalrood verbranden borsten.

En natuurlijk wel het fatsoen hebben om je bovenstukje aan te trekken zodra je aan de wandel gaat. Mensen aan de bar of die zitten te eten zitten echt niet te wachten op zoiets.

Mijn dag strand is voor vandaag alweer voorbij, maar de vakantie is nog niet om...Op naar morgen, met nog meer zon, zee en zand.

17 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van liefsaar
liefsaar, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende