Uitlaatklep!

Pff..ik voel me vandaag niet zo heel goed. Zin om ff alles van me af te schrijven.
Net een weekje Praag gehad! Het was echt zo ongelooflijk leuk dat school nu wel weer echt tegenvalt..:S Heb daar hele mooie dingen gezien, nog een beetje voetbalsfeertje geproeft, (we gingen vrijdag terug) en heerlijk geouwehoert! Lekker laat slapen, s avonds nog ff wijntje met sigaretje erbij, s ochtends vechten om de douche. Ik mis het wel! Zie er ook niet echt meer tegenop om straks op kamers te gaan.. Vooral niet met deze mensen! Overdag lekker moe zijn van de avonden, en s avonds weer gerust naar een cafetje om het s avonds in het hotel weer af te maken!
Kortom, een heerlijk weekje!
Nu zit ik dus weer op school..Ben dood en dood moe, en barst van het huiswerk.. Heb ik ook nog eens gigantisch last van mn rug en knallende koppijn..
Zit ik vanochtend op mn bed, krijg ik een smsje van Edwin. Was net van plan hem volledig uit mn hoofd te zetten, stuurt hij weer een lief smsje..
GVD JONGENS gemeenboos
Waarom moet ik hem vergeten?
- Hij woont te ver weg (Almere, ik bij Zutphen)
- Ik heb soms het idee dat het hem alleen om de seks gaat (is nog niet gebeurd)
- Hij zegt dat hij me heel leuk vind, maar niet verliefd is.
Dus kortom, hij moet uit mijn hoofd! Het heeft geen kans van slagen! Ik heb al besloten hem niet meer terug te smsen, maar hij kapt dus ook niet..sneaky Schiet niet opboos
Aan de ene kant is het wel een voordeel dat hij zo ver weg woont..Minder kans hem tegen het lijf te lopen nahnah Maar ik zou hem toch nog wel weer willen zien! Ik ga in ieder geval zo lang mogelijk proberen hem niet terug te smsen (denk dat ik morgen al gezakt ben cool! )
Kortom, het gaat prima met me! gemeen

Liefs,
11 okt 2005 - bewerkt op 11 okt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Marlous
Marlous, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende