Van je familie moet je het maar hebben..

Ik voelde me net namens mijn vriendin en mij beledigd..
we waren 'jouw vrouw, mijn vrouw' aan het kijken en mama vroeg zich af wat voor iemand wij in huis zouden krijgen, als we mee zouden doen. Aangezien ze altijd 2 uitersten gebruiken, gingen mijn moeder, mijn broertje en mijn zus even bedenken wie dat dan zou zijn. Ik hield wijselijk mijn mond, aangezien ik iets andere opvattingen heb over veel dingen, inclusief ons gezin..
Maar iig, ze kwamen er uit dat die andere 'moeder' dan heel streng moest zijn, we zouden dan om 5 uur thuis moeten zijn om te eten, ontzettend veel klusjes moeten doen, we zouden niks meer mogen, meteen als we thuis kwamen zouden we huiswerk moeten maken enz.. En dat zeiden ze alsof alles helemaal verkeerd was enzo..
Ik voelde me toen toch lichtelijk beledigd, aangezien mijn vriendin om 5 uur thuis moet zijn, omdat ze dan gaan eten.. Ik moet hier in huis kei veel klusjes doen.. Als ik thuis kom, begin ik meteen aan mn huiswerk.. Hmm.. ik zie toch een paar overeenkomsten met hun lijstje van het tegenovergestelde van mama en hier thuis.. Ik weet het, mijn vriendin woont niet bij ons thuis, maar ze zeiden net of dat een hele schande is als je om 5 uur thuis moet zijn om te eten..
Dus nu ben ik boos op hun..
08 mei 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van filmgirl
filmgirl, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende