school=raar... en ik=raar...

Whahaha, de mensen bij ons op school zijn zo geweldig, hebben ze net ‘vakantie’ gehad(ook 5 dagen vrij :S) en dan gaat iedereen zo ongeveer liggen pitten op school.. dat is inclusief ik hoor, maar ja, ik heb dan nog wat nuttige dingen gedaan in het lange weekend nahnah.. ik heb nogal veel huiswerk gemaakt, ik weet het, zeer eng, maar ik zat me weer veel te druk te maken, dus dan moet ik heel veel dingen gaan doen om wat rustiger te worden, dus ging ik maar huiswerk maken, dan heb ik het de rest van de week wat rustiger.. nou, rustig.. ik moet voor vrijdag een boek van 478 bladzijden uithebben en ik ben nu op bladzijde 33 engel.. en vanavond moet ik naar de schouwburg.. maar dat is altijd wel lollig, dus dat komt wel goed erg vrolijk..

Ik heb weer lekker van die wisselende stemmingen de laatste tijd.. Heb de laatste paar dagen steeds dat ik ’s morgens heel blij ben en hoe verder de dag vordert, hoe rotter ik me voel en het eindigt telkens met janken.. zal wel komen omdat het de eerste feestdagen waren dat papa er niet, maar ook weer wel is.. is, raar, maar ik geloof dat als je aan iemand die dood is denkt, dat die persoon dan ook bij je is.. dus zo was papa er weer wel..

De mensen bij ons op school zijn trouwens heel gemeen!! Als mijn vriendin en ik elkaar een kusje geven, wordt er meteen van alles naar ons toe geslingerd (niet alleen opmerkingen, maar ook propjes en pennen en ik weet niet wat allemaal nog meer) en dan staan er gewoon een jongen en een meisje zo ongeveer helemaal tegen elkaar op te rijden in de gangen en dan doen ze net of ze niks zien.. de hypocriete mensen! Alleen omdat dat toevallig een jongen en een meisje zijn, mag dat wel en als er 2 meisjes elkaar 1 klein kusje geven, is het meteen weer helemaal verkeerd boos..

Na ja, da was mn gespui weer erg vrolijk.. ik ga maar is koken nahnah..
18 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van filmgirl
filmgirl, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende