Veranderingen maar toch ook weer niet

Een nieuwe baan en een andere auto! Heerlijk en wat een fijne energie. Ik ben zo blij dat ik weer wat nieuws kan gaan doen. En ook vast bij deze organisatie is er weer iets aan de hand. Maar de eerste paar maanden, ik hoop het eerste jaar, is alles nieuw.

Nieuwe mensen, nieuwe omgeving, nieuwe doelgroepen, nieuwe routine. Maar zelfde soort functie.

De voorwaarden zijn veel beter dan mijn huidige baan. Mijn loon is daar echt heerlijk! Maar ook de secundaire arbeidsvoorwaarden. In mijn nieuwe auto voel ik me helemaal rijden. Er zijn echt wel collega's die ik het liefste had meegenomen. Maar dat gaat niet. Dit is hoe het gaat.

Na mijn bom is geklapt bericht heb ik even 10 keer nagedacht voordat ik iets ging schrijven. Gek he, dat al die meningen iets met je doet. Ik denk ook omdat ik voel dat ik hetzelfde zou hebben gereageerd op het lezen van het bericht. Maar soms als je in een situatie zit, dan kun je het even niet meer helder bekijken. En eigenlijk is wanneer ik schrijf ook een momentopname.

Er zijn inderdaad vele red flags bij deze gast. Zijn reactie was vast overdreven en mijn actie was dom. We hebben vervolgens leuke weken gehad, een vakantie geboekt en hij was de afgelopen 2 weken in zijn thuisland.

Ons contact is wel veranderd. We doen niet meer zo 'verliefd' naar elkaar. Maar we kunnen ook niet zonder elkaar. Iedere dag is er contact. Leuke foto's, etc. Ik weet ook niet wat de toekomst ons gaat brengen. Maandag zie ik hem weer na 3 weken.

De eerste weken had ik het echt zwaar. Ik miste hem gewoon in mijn huis, om mij heen en zijn fysieke contact. Ik was continu met hem bezig. Ik moet zeggen dat het deze week helemaal niet zo was. En dat idee is ergens wel fijn. Ik weet dat als het klaar is, ik hem ga missen, maar ook dat ik er overheen kom.

Een hele leuke gast is vrijgezel. Na jarenlange relatie... Mijn bedrijf was klant van 'zijn' bedrijf. Ergens voel ik me enorm aangetrokken tot hem en ben ik nieuwsgierig naar hem. Wat ook weer gek is he. Maar misschien zegt het ook wel genoeg. Ik kan niet ontkennen dat ik bijna dacht, fuck ik heb die vakantie geboekt. Iets in mij voelt wat borrelen, maar ik weet totaal niet of dit wederzijds was.

Met deze gast heb ik laatst vanuit zijn bedrijf een heel leuk feest gehad. Het was een leuke avond. Waar ik misschien iets te veel heb gedronken.... En ik dus ook niet alles meer weet. Les voor een volgende keer. Het zou alles wel veel eenvoudiger maken... Gewoon iemand die in Nederland woont.

Ik heb in ieder geval weer het gevoel (misschien ook door de zomer die er finally is) dat de wereld aan mijn voeten ligt. En ik mijn eigen paden kan bewandelen!
02 aug 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roodborstje
Roodborstje, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende