waarom..?


okeej... het is weer een hele lekkere week geweest... niet!! wooooow en we zijn net op de helft! ik heb er nu al geen zin meer in!

ik heb vanmorge stoned "mee gedaan" met de gymles... ik was er nou niet bepaald bij.. en ik me maar schuldig voelen.. men best vriendin is boos op me.. omdat ik ben gaan blowen... ze denkt meteen dat ik een junk ben.. terwijl ze weet dat ik het niet vaak doe en ook niet vaak zal gaan doen!! waarom geloofd ze me niet?

ik ben zondag vreemd gegaan.. en dit was niet de eerste keer
en ALWEER met een lul die me gewoon gebruikte...! ik voel me net een slet... en heel schuldig tegenover die schat van een jimmy die niet weet wat voor een onwijze trut hij vertrouwd... ik ga het hem niet vertellen.. dan ben ik hem kwijt... ik weet niet waarom ik het doe.. egt niet! ik twijfel wel eens aan onze relatie.. het gaat ook niet altijd even lekker... maar toch.. ik hou van die jongen! waarom doe ik het dan?

ik weet het niet meer... ik doe dingen die ik gezworen heb nooit te gaan doen.. roken, blowen en vreemdgaan... stuk voor stuk heb ik altijd gezegt dat het mij niet zou gebeuren! vervloek je jezelf op zo'n moment? ik weet het niet meer.. ik ben veranderd, volgens men vriendin.. rebec, je moest eens weten... ik ben veranderd, dat geef ik toe.. en of het goed is of niet.. dat weet ik niet.. weet je wat..? fuck de wereld, fuck het leven, fuck de liefde, fuck vrienden, fuck mezelf, omdat ik niet weet waarom...

- look into my eyes,,can't you see i'm lost inside..? -

liefdesverdriet
30 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van 666--AnGeL
666--AnGeL, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende