Wanneer alle plannen samenkomen

Oh man, afgelopen maandag was ik jarig en hoewel we daar eigenlijk weinig mee gedaan hebben was het een van de beste dagen ever.
Dag begonnen met een heel fijne wandeling met Snuit, we hebben het idee dat ze voor nu weer even uitgepuberd is dus ze liep heel mooi mee en reageerde nauwelijks op andere honden dus ik was retetrots.

Husband kwam om 12.00 thuis, hij had de middag vrijgenomen omdat hij met me naar de psychiater wilde voor mijn rijbewijskeuring, ik heb namelijk Asperger en dan is dat de normale gang van zaken. Had het wel verwacht, maar toch fijn om te horen dat ik gewoon mijn rijbewijs mag gaan halen zonder beperkingen en ik hoef ook geen rijtest, en ook niet terug voor herevaluatie over een paar jaar.

Daarna door voor een kop koffie en tijdens de koffie kregen we bericht van de makelaar dat DE HYPOTHEEK ROND IS EN WE ONS DUS HEEL SNEL TROTSE EIGENAAR MOGEN NOEMEN VAN ONS NIEUWE HUIS WOOOO 🥳🥳
Er zijn serieus niet genoeg hoofdletters om mijn happiness mee uit te drukken, man ik ben ZO blij!
Hopen dat de akte snel gepasseerd kan worden, ik denk van wel want het huis is gewoon leeg maar het ligt natuurlijk ook aan de verkopers (drie erfgenamen) en wanneer de notaris tijd heeft.
Husband is alweer heel druk aan het plannen en onderzoeken en uitrekenen hoeveel materiaal hij nodig heeft voor de plannen. We staan allebei te trappelen om aan de slag te kunnen.
Het huis is wel wat verouderd maar nog in heel goede staat, met name verduurzaming staat nu hoog op de prioriteitenlijst.

Om het te vieren zijn we naar de woonboulevard gereden en hebben we wat decoratie uitgezocht. Ik kwam met een gouden astronautenbeeldje en hij een kleurrijke teckel.
Daarna "even" de meubelzaak in nog, want we wilden ook een nieuwe bank. Mijn oude hoekbank is met de verhuizing achter gebleven in Zuid-Holland, waar mijn schoonmoeder nu heel blij mee is en zelf hadden we via marktplaats een kleine driezitter gevonden, maar we waren al een tijdje verliefd op een electrische bank.
Als echte huismussen brengen we er heel veel tijd op door dus dan is comfort gewoon zo belangrijk.
Anyway, "even" een bank kopen is een paar uur geworden. Het had wat voeten in de aarde maar ik betaal er echt nooit meer full price voor. Onder telefonische begeleiding van mijn schoonpa die meubelverkoper is geweest hebben we er ruim 1000 euro vanaf geluld 🥲 Toen de koop eenmaal gesloten was kwamen we erachter dat de verkoper en schoonpa superdikke maatjes zijn van vroeger - dus die deal had al veeeel eerder rond kunnen zijn haha.
Enfin, het is gelukt en over een aantal maanden kunnen Husband en ik lekker spelen met de knopjes op de nieuwe bank. Er zit zelfs een usbpoort in per leuning 😅
Husband is zich nu al enorm aan het verheugen en had hem het liefst al meegenomen haha, maar met het oog op de aankomende verbouwing is het alleen maar goed dat het lang gaat duren.
Ik.kan.niet.wachten.

Degene die zei dat het leven pas begint met (vieren)dertig had gelijk.
Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest.

EDIT: 6 juni is de overdracht WAAAAAHHHHH
15 mei 2024 - bewerkt op 15 mei 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Soy
Soy, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende