wassen

Ik wil zo graag mijn eigen wasjes draaien, maar mijn moeder wilt het niet hebben.. Waarom weet ik niet, als ik vraag waarom is haar antwoord ''gewoon niet, ik wil het gewoon niet hebben'' nouja, oké. Ik durf haar niet te vragen wanneer ze weer eens de was doet, ik weet niet hoevaak ze het doet per week, maar niet vaak, en ik begin nu toch wel onderbroeken nood te krijgen, nahnah 1 week voordat ik op ''vakantie'' ging had ik wat dingentjes in de was gedaan, ik was 3 weken weg en toen ik thuis kwam was het nog niet uitgewassen, een weekje later was het pas gewassen, ik weet niet of dat normaal is, maar ik vind het best storend, de wasmand zit altijd vol en ik moet altijd heel lang wachten voor mijn dingen zijn uitgewassen.
Bij mijn vriend thuis draait de wasmachine echt 24/7, ik hoor/zie hem hier nooit draaien. Als ik een shirtje dringend nodig heb omdat ik hem perse op een dag aan wil was ik hem op de hand, alleen om nou al mijn onderbroeken etc op de hand te wassen terwijl we ook een wasmachine hebben staan ..
Oja, ik was laatst naar de Levi's met mijn vriend, en de verkoper zei dat broeken wassen in de wasmachine echt heel slecht was, dus voortaan stomen en als de broek stinkt in de vriezer leggen whaha
10 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sheepy
Sheepy, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende