Wat ik wil

Twee jaar geleden ging mijn laatste relatie fout. Hij belde me nooit, en als ik niet belde dan hadden we gewoon eigenlijk geen contact.
We hadden na bijna 3 maanden niks meer te vertellen en dat ging niet meer.
Op dat moment was ik blij dat ik single was, ik had het even niet nodig. Nu nog steeds niet hoor, maar sommige dingen mis je altijd.
En ja, natuurlijk ook de sex. Maar ik zit nu te bedenken, wat zoek ik in een man? Wat wil ik nou eigelijk? Want ik ben best veeleisend.
Ik val op grappige jongens, die een soort spaans uiterlijk hebben, en het liefst lichte ogen. We moeten goed kunnen praten over van alles, maar niet alles gemeen hebben anders is er geen discussie mogelijk. Hij moet lief zijn, en ook romantisch maar niet te erg.
Ik weet dat ik niet ernaar zoek, dat is echt stom om te doen. Maar twee jaar geleden wist ik niet of ik iemand zou vinden, of ik het verdiende.
Nu wil ik denken dat er wel iemand komt, die ik verdien, en die mij verdient. En die zijn ik zou geven, omdat hij me leuk vind zoals ik ben.
Ik weet dat alles op tijd komt, voor hen die wachten kan. Maar ik ben het " Wachten" nu wel zat. Van mij mag er wel weer een verandering komen! Maar helaas, hebben we dat niet voor het zeggen. Maar het zou heel fijn zijn, vooral in de kut tijden die ik mee moest maken. Ik wil diegene kunnen steunen zoals hij mij steunt. Dat is alles wat ik vraag, is dat dan teveel gevraagd?
28 jul 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sonrisa
Sonrisa, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende