Weekend

Donderdag begon mijn weekend ongeveer. Ik belde in de ochtend naar het Ikazia om mijn afspraak voor het trekken van mijn verstandskiezen te verzetten (omdat mijn werkgever het er weer eens niet mee eens was dat ik aan het eind vd maand een afspraak had->vertel ik later nog wel).
Ik kon toevallig diezelfde middag nog terecht omdat er iemand had afgebeld! geschokt In eerste instantie zei ik dat dat geen optie voor mij was, maar toen ik het bericht even door liet dringen dacht ik: hé, als ik nu vandaag ga dan heb ik geen tijd meer om mij nachten lang druk te maken. En ik heb dus ook met mijn werkgever overlegd of ik die middag weg kon (voor het geval het weer niet goed was). Ik ben om half 3 samen met mijn ouders naar het Ikazia gegaan.

Ik was kapot van de zenuwen, maar eerlijk gezegd viel het best mee!. Oke, het was niet lekker, maar echt veel pijn heb ik niet gehad.

Toen de verdoving uitgewerkt was kreeg ik wel een beetje pijn, maar het was wel te doen. Ik kreeg gelukkig goede pijnstillers en een kuur tegen infecties.

Vrijdag ben ik samen met mijn vriendin naar mijn kapsalon geweest. Er was een soort hairextensionavond van Balmain. Ik heb ook een haarstuk geprobeerd en hij was zo mooi!geschokt Ik heb hem ook maar gelijk gekocht (was weer een rip uit mijn lijfboos).

Zaterdag ging ik met diezelfde vriendin naar Rotterdam. We zouden naar Vintage winkeltjes gaan die dan 2e hands kleding verkochtten en kleding uit Amerika, echt heel tof!
Toen we eenmaal in de stad aangekomen waren en een parkeergarage hadden gevonden ging het mis, midden OP de heuvel in de parkeergarage sloeg de auto van mijn vriendin af! Gelijk paniek natuurlijk.. tevens werkte de handrem ook niet dus moest ze in de auto blijven.
De vrouw achter ons die ook de garage in wilde had de intercom gebeld en er kwam iemand van de bewaking. De man vd bewaking zei gelijk: 'Oh, dus als ik het plat mag zeggen heb je je koppeling verrot getrapt'.. nou je raad het al.. nog meer paniek!
Uiteindelijk kwam er een stevige man uit de garage + de bewaker en hebben we met zijn 3-en (inclusief mijzelf) de auto naar boven geduwd... pfff boos
Na veel bellen met o.a. de ANWB en op advies van haar vader hebben we de auto laten rusten. We zijn wat winkels in geweest en ze heeft een scrub gekocht (wat er echt heel weird uitzag).
Gelukkig startte de auto weer bij terugkomst!

Verder in de avond naar verjaardag van schoonzusje geweest, is 18 geworden yéeh.. & heel associaal 2 stukken taart gegetenblozennahnah Aardbeientaart... oef wat was die lekker!

Vandaag TE lang in bed gelegen en TEveel TV gekeken... Ben er helemaal gaar van.
Verder maak ik mij zorgen om S.. ze is uit huis gezet en zit nu in de crisisopvang.. ik zou haar zo graag willen helpen, maar weet eigenlijk niet hoe.
Ze weet wel dat ik aan haar denk en als ik wat kan doen dat ook zal doen. Ik ben alleen zo bang dat er iets vreselijks gebeurt... ik wil er nu niet aan denken.verdrietig
14 nov 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mask
Mask, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende