Werk issues

Pfff.. eindelijk kan ik even alles van mij afschrijven.

Werk, een veel besproken onderwerp natuurlijk, maar afgelopen week was voor mij de druppel!
We hebben elke eerste donderdag vd maand een maandborrel. We krijgen ruim een maand van tevoren een agenda-uitnodiging en kunnen die dan accepteren/weigeren.
Wanneer je de uitnodiging accepteert en je achteraf toch een afspraak blijkt te hebben of eigenlijk geen zin hebt om na je werk WEER met je collega's te zijn dan krijg je dat te horen. Ik kreeg dus weer een mail waarin stond: nou joepie wat is het toch weer gezellig dat we een borrel hebben morgen en ik ga er vanuit dat diegene die geen afmelding hebben doorgegeven ook gewoon aanwezig zullen zijn (hoe bedoel je gedwongeen sfeer!).
Omdat ik eigenlijk niet veel zin had en het mij niet bepaald uitkwam heb ik een mail gestuurd dat ik niet kwam. Daarna kreeg ik direct weer een email dat het leuk zou zijn als ik er ook eens was want ik was nog nooit geweest (vd 3 x). Ik heb teruggestuurd dat ik dat begrijp, maar helaas geen tijd heb. Hier kreeg ik natuurlijk niets op terug.

Laat in de avond kreeg iedereen een mail dat de directie het wel leuk vond als iedereen er eens was en dat je niet persé tot het einde hoeft te blijven, maar dat het ook 'fijn' was als je alleen even je neus had laten zien... nou TOEN was ik er echt klaar mee!
Er wordt gezegd dat alles voor de sfeer en gezelligheid is, maar als het elke keer zo opgedrongen wordt is het toch niet gezellig en zeker NIET vrijwillig! Pfffboos

Daarnaast had ik dus een afspraak gemaakt voor het trekken van mijn verstandskiezen, maar omdat het op 30 november was (het einde vd maand dus) was het niet akkoord omdat ik het niet had gevraagd maar gezegd en omdat het dan bij ons te druk is. Daarnaast had ik ook niet laten zien dat ik moeite had gedaan om een andere datum te kunnen prikken.
JEZUS! Alsof ik express die datum uitkies zeg! Mijn baas zei: 'jij hebt geen vrij gevraagd, maar vrij genomen'. Ja, natuurlijk! Ik ga LEKKER naar het ziekenhuis..

Ik ben vrijdag dan ook niet gaan werken en ben van plan morgen en misschien dinsdag ook thuis te blijven. Even rust, even uit de toestanden.

Ook ga ik binnenkort een gesprek aan met mijn baas. Ik krijg namelijk een andere functie en meer taken
(bij de vele taken die ik al heb), maar krijg maar geen extra salaris. Daarnaast ben ik er ook achter gekomen dat ik dus ONDER het minimumloon wordt betaald! Schandalig toch! Ben benieuwd wat daar uit komt!

EN de vakantie naar Amerika die door mijn neus geboord werd omdat een collega al geboekt had en ik ECHT niet weg kon. Puntje bij paaltje was die collega niet meer werkzaam toen ik eigenlijk op vakantie zou gaan.

EN ik eigenlijk geen vrij kon krijgen voor de begravenis van de opa van mijn vriend.

Daarnaast irriteert het mij mateloos dat ALLES maar altijd in 'onze' tijd moet. Ook de verhuizing naar het nieuwe pand moet weer in mijn vrije weekend. Ook de bedrijfsuitjes moeten in het weekend, want OJEE als het bedrijf een keer dicht moet.. en de borrels en de avondjes op werk en de vergaderingen...

Nou.. nu ben IK het eens zat!

Pfff, dat lucht op cool!
14 nov 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mask
Mask, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende