Weer een uitbrakdagje

Gisteren toch maar uitgeweest en het was onverwacht toch wel gezellig.
Ik had een paar beetje netjes pumpachtige schoenen in jaren 50 stijl waar de bandjes van braken en ik eigenlijk die bandjes er dus afgeknipt heb en nu lopen ze beter dan eerst , soms maak je van nood even een deugd.

De echte veel bekenden waren er niet wel wat meer bekenden en ik schrok eerst toen ik binnen kwam even want ik dacht dat een vroegere vriendin waar ik mee omging maar nu eigenlijk niet veel meer mee te maken wil hebben er zat , maar dat was gelukkig niet zo.
Wel weer met mensen gepraat die ik niet kende en dat is ook altijd wel leuk , ik word nog steeds jonger geschat en compliment over mijn figuur en dat besef begin ik ook wel te krijgen dat ik daar best trots op mag zijn.
Dat blijft aan een kant raar want door bepaalde gebeurtenis in het verleden , heb ik daar een hele strijd mee gehad. Ik liep in grote truien verborg mijn figuur juist uit een soort schuldgevoel daarover en dat heb ik niet meer en ik vind het nu ook juist leuk om te doen me gewoon leuk in rokjes, jurkjes etc te kleden.
Dat is ook wel voor mij een teken dat ik een bepaalde gebeurtenis uit het verleden goed verwerkt heb en er goed mee omga. En ik eindelijk daar ook een beetje trots op kan zijn.

Ook gehoord dat 10 september rondje Wormerveer is en dat is een grote kroegentocht hier en dat is meestal wel gezellig, ik kijk ernaar uit maar in september zijn weer wat meer dingen waar ik naar uit kijk dat is ook wel goed teken, want dat had ik de laatste tijd niet .

Het is soms typisch want ik denk wel dat ik mede door Borderline af en toe heftige dipjes heb en dat voelt heel raar aan alsof je op een soort onbereikbaar eiland zit , dat zijn dan ook meer mijn donkere periodes waar ik vaak even uit moet zien te komen . Juist omdat ik op mezelf woon en single ben dan merkt de omgeving er niet veel van omdat ik juist naar de omgeving altijd vrolijk overkom maar ik heb ze wel maar ik vind het ook iets van mezelf waar ik mee om moet gaan.
Gelukkig kan ik er wel mee omgaan en kom ik er uit zonder rare dingen te hebben gedaan en nu zie ik ook wel doordat ik bepaalde dingen ben gaan doen het ook wel weer wat beter gaat.

Zoals nu ook de laatste paar dagen heb ik ook wat meer gewoon tv gekeken zonder laptopje opschoot en gewoon ontspannen en ik merk dat het ook beter is want nu komt de kat ook gewoon wat meer bij me zitten en die is dan aan het kroelen en dan merk ik toch hoeveel ik juist aan de ontspanningsmomentjes heb.

Wel moet ik zeggen een aantal mensen heb ik even niet gezien in het uitgaan en ik weet ook dat het festivaltijd is en dus druk is maar eerlijk gezegd mis ik die mensen wel een beetje en hoop ik ze gauw weer eens tegen het lijf te lopen want die zijn gezellig en daar kan ik gewoon ook lekker mee keten , dat mis ik wel een beetje.

Juudjed
13 aug 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van juudjed
juudjed, vrouw, 50 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende