Weer thuis

Ja nou echt weer zo'n R en ik actie, wij naar het zwembad gister avond... ik had opgezocht op internet zou open zijn tot kwart voor 10, komen we daar om half 9 zegt die vrouw:"Willen jullie nu nog zwemmen??? We zijn maar open tot 9 uur hoor!" Nou wij echt balen, we hadden allebei vette zin! Maar goed ff in de kantine wat eten en boyz checken (die er dus niet eens waren). Vroeg R of ik film kwam kijken dan bij haar, en dan bleef slapen... Ik me pa bellen... Lees hoe vaag:

Pa: Ja?
Ik: Zwembad gaat om 9 uur al dicht i.p.v 10 uur nu vraagt R of ik bij haar film kom kijken... is dat goed? Ik moet alleen ff kijken hoe ik thuis kom!
Pa: Je doet maar, pak de laatste bus naar huis of bel je broer!
Ik: Ehm ik kan eventueel ook bij haar blijven slapen........
Pa: En die hond dan?
Ik: Ik zorg dat ik morgen ochtend rond half 10 thuis ben om hem te verzorgen.
Pa: Je doet maar, ik zie het wel!

Nou ja zeg, hij doet echt vet raar sinds we weer in Nederland zijn, baal er echt van, ik probeer beetje sociaal te zijn in huis, regel van alles ben lief tegen iedereen... en hij loopt weer lekker sjaggie te wezen!

In ieder geval ben ik dus bij R film gaan kijken en blijven slapen! Vanmorgen vroeg naar huis gegaan en hond gedaan... Net met me broer de stad in geweest met zijn nieuwe auto om gordels te halen.

Weet nog niet wat ik vanavond ga doen, wil A wel graag zien, maar hij reageert niet op msn, ik zie het wel....
13 aug 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chicky
Chicky, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende