What A Day!

Pff..wat een dag zeg! Ik heb me tog wel weer wat meegemaakt vandaag! Ik heb sinds een weekje heel erg last van mn voet. Er zit iets onder, maar we wisten niet wat het was! Dus ik vanochtend naar de dokter, was het een ontsteking veroorzaakt door een haartje wat erin zat. Daarna stond ik nog even te praten met die dokter, wordt ik toch in een keer licht in mijn hoofd. En ja, daar ging ik..Flauwgevallen. Dit was niet de eerste keer, maar ik was voor het laatst flauwgevallen in groep 6! (ik ga nu naar de vijfde, voor de duidelijkheidknipoog) Nou, lag ik daar op de grondnahnah Toen ik weer een beetje was bijgekomen zijn mn moeder en ik weer naar huis gegaan. Ik moest werken vanmiddag, maar dat heb ik maar niet gedaan. Voelde me echt belabberd..
Lag ik dus lekker te luieren op de bank, viel bijna in slaap, belt Edwin. Wie is Edwin hoor ik je denken? Edwin is de zoon van de nicht van mn vader. Volg je het nog? Maar het is dus hele verre familie. Met de nadruk op verre familie! Ik heb hem ontmoet op een familiefeestje, en het klikte echt enorm goed! 12 juni waren mijn ouders 25 jaar getrouwd en toen kwam hij dus ook. Heb het enorm leuk met hem gehad, en ja..ik had zeker wel kriebels! We hadden afgesproken dat hij snel een keer bij ons zou komen logeren, want hij woont in Almere. Hij had me vrijdag al gebeld en belde vandaag dus weer. Nou, ik schrok me helemaal kapot! Had het totaal niet verwacht, maar vond het zeker wel leuk! Hij komt nu misschien volgend weekend al..als hij vrij kan krijgen.. Hoop het echt, want.. Hijs Leuk!verliefd
Nja, toen ik hem had opgehangen had ik echt wel zoiets van..wow genoeg meegemaakt voor vandaag..vrolijk Zit ik een beetje op mydiary te lezen, lees ik dat een vriendin van een vriendin van mij is overleden (check verhalen van Esmee). Dus ik haar weer smsen, ik wist hoe ziek ze was.
En toen vond ik het tijd om hier ff lekker alles van me af te schrijven. Voel me alweer wat beter dan vanochtend, en ga morgen gewoon weer lekker werken!

Liefs!
06 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Marlous
Marlous, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende