whats the use..

Liefde, wat is dat nou?

Is liefde een gevoel? Een enkel gevoel? of een pakketje van allemaal gevoelens bijelkaar?
Is lust hetzelfde als liefde? Vanwaar komt lust? Komt liefde uit lust voor? of andersom?

[neeeeh dat geloof ik niet]

Is liefde graag bij elkaar willen zijn? is liefde alles voor elkaar willen doen? noooouuuuu bijna alles?

[ik bedoel maar, als je echte liefde hebt.. en je geeft je leven voor je liefde, zal je liefde zich dan niet de rest van het leven ellendig en miserabel voelen omdat je elkaar niet meer kunt liefhebben?]

Is liefde slechts tussen 2 personen mogelijk? of meerdere? en is het dan nog wel liefde en geen lust?

Hoeveel mensen wachten op liefde? En vergissen ze zich niet wanneer "de liefde" er is, dat het dan eigenlijk lust is? Wat is dat lust nou precies? is dat dierlijk gedrag ofzo? menselijk instinct dat je als een dier doet gedragen? Is liefde dan menselijk gedrag? Is liefde rationeel?

[ik denk, voor hen die een inmense woordenschat hebben denk ik wel, ze kunnen het beschrijven, zij die een wat kleinere woordenschat hebben blijft liefde onbeschrijfelijk]

Is het nuttig om op liefde te wachten? Waarom? nou.. er is maar een ding in dit leven zeker [it ends, heerlijke woorden] maar dat is niet dat je liefde zult vinden.

Zwemmen er werkelijk zoveel vissen in de zee? en past werkelijk op elk potje een dekseltje? Kom nou toch... stel nou dat jij dat unieke haakje hebt wat geen visjes kan vangen, Of stel nou voor dat jij dat ene visje bent dat z'n mond nie open kan doen om in het haakje te bijten Of of stel nou voor dat jij dat potje bent wat ontelbaar veel hoeken heeft zodat er geen deksel op past!! of stel je nou voor dat jij dat dekseltje bent, dat vierkant is in een ronde wereld.

Je weet wel.. de overig "10%" waar ze het nooit overhebben.. want "80%" haalt meestal een voldoende.

Of stel je nou voor dat je telkens van vorm verandert.. poe poe...


09 nov 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Irfaan
Irfaan, man, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende