wintersport

nou was me wel een vakantie, Ik vind de autoreis altijd heel gezellig, terwijl, heb ik van de meeste mensen gehoord ze die hartstikke kut vinden, ik kan dan altijd goed nadenken, terwijl ik naar buiten kijk, het maakt mijn hoofd leeg zegmaar.
We kwamen daar zo aan en hebben toen de ski's gehuurd en zijn toen even naar de supper gegaan. De volgende dagen daarna hebben we geski't(meestal doe je zoiets op wintersportengelnahnaherg vrolijk)
Woensdag zijn we wezen rodelen aka sleetje rijden. WAS VET COOOLcool! maar zeer pijnlijkhuilen heb namelijk bijna mijn rug gebroken, en nee ik overdrijf niet. Ging zo, ik was zo een wedstrijdje aan het doen met mijn vader(schepte van te voren op 'ik val nooit en ik haal jullie allemaal in', nou de tweede afdaling hebben we dat gezienknipoog viel op zijn snufferd recht voor onze neusnahnah) maar goed daarna was ik met mijn vader en toen wedstrijden, alweer, en toen ging ik te hardnahnah en toen was ik over de kop gevlogen en toen zat mijn vader te dicht achter mij die kon niet meer remmen en is toen met zijn slee in mijn rug geknalt, nou dat was vet pijnlijk!!huilen kon de volgende dag niet skiieenverdrietigverdrietig en die dag daarna gingen we ook al weer naar huis, bagger einde van de vakantie.

Maar er is nog iets gebeurd in de vakantie, iets uhm geen woorden om dat te omschrijven.
Mij ouders zijn gescheiden, al vijf jaar, maar het went niet. En nu heeft mijn vader al een helepoos een nieuwe vriendin en nou heeft hij in de vakantie aangekondigt dat ze gingen trouwen. Op zich geeft het niet zo veel, want Diana(zijn vriendin aka verloofde nu dusverwardverward) is wel aardig, maar zij is zo anders dan mijn moeder en heeft ook een heel andere opvoedingsmethode ne ik denk dat dat nog wel eens wil botsen en ik zie mijn vader er nog wel voor aan dat hij noooit maar dan oook nooit hhet met mij eens zal zijn als er onenigheid zal komenverdrietigverdrietigverdrietigverdrietig dat vind ik echt bagger en ik zie er heel erg tegen op. ook omdat wij nu ook permanent bij mijn vader wonen, is gewoon de volgende aanpassing in zoveel hjaar en ik denk niet dat ik daar nog emotionele kracht voor hebverdrietig:S
doejdoej(f)
02 mrt 2006 - bewerkt op 08 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van tHaTs_Me
tHaTs_Me, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende