Woep

Pap mag waarschijnlijk morgen naar huis! Als vannacht goed gaat. En ik kan niet slapen ondanks mn moeheid omdat t eten me dwars zit. Nooit eten vlak voor je naar bed gaat, Bah! Maar ik heb nu wel definitief mijn studiekeuze gemaakt! Eindelijk.

Natuurlijk is t de studie geworden die ik vanaf t begin al leuk vond, maargoed, nu uiteindelijk zit t (definitief) in mn hoofd! Ik kon niet slapen dus heb ik de site nog even opgezocht en de studie nog eens doorgelezen en ik blijf erbij!

Mooi mooi mooi. Nu nog zorgen dat ik slaag voor mn examen! En dan komt papa morgen weer thuis en over 2 weken gaan we met de arts het verdere behandelplan bespreken, dat dan over 6 weken start. Allemaal fijn tijdens mn examentijd enzo, maar dat is oke, ik weet waar ik t voor doe:

Het beeld dat pap en mam straks trots en gezond bij mijn diploma-uitreiking zitten. Het is zo ongeveer het grootste kado wat ik ze op dit moment zou kunnen geven, dus daar ga ik voor want ze verdienen het grootste kado!

Ik hoop dat ik dit teruglees als ik t leren even niet meer zie zitten :'knipoog
Kom op, je kan t, nog maar heel even en dan ben je klaar; nooit meer middelbare school, een nieuwe start, een leuke studie en vooral supertrotse ouders! Kom op, nog even door nu, je bent er bijna!!!OK!

Zo, als ik nu niet gemotiveerd raak wanneer ik dit lees als ik t even niet zie zitten, dan weet ik t ook niet meer!knipoog
26 mrt 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende