Word gek van het eindeloze wachten

Dit zijn voor mij serieus gekke tijden, veel aan het gebeuren. Dus goede tijd om een mydiary te beginnen nahnah

Ik wacht nu al sinds Zondag op een antwoord of ik nou van school word getrapt of niet. Normaal zou ik er echt geen barst om geven, maar dit is een speciale school. Word op deze school opgeleid voordat ik naar Afrika ga om vrijwilligerswerk te doen. Ondanks alle minpunten heb ik het hier enorm naar mijn zin, veel geleerd, veel mee gemaakt en ik wil heel graag naar Afrika.

Wat er vooraf ging: Er is een regel hier op school: geen alcohol. Ik ga natuurlijk drinken. Ik was al eens gepakt en nu vorige week weer. Normaal geeft dit niet zo'n ubergrote drama, een gesprekje en je word er op gewezen dat het echt heeeel slecht is! Precies wat gebeurde met de meisje, die samen met mij was gepakt. Maar ik, de kut rebelletje dat ik ben ik ga hier natuurlijk altijd tegen de leraren in, ook al had ik mezelf beloofd toen ik hier aankwam dat niet te doen. Dus leraren grepen deze kans voor sweet revenge aan en ik kreeg gesprekje met directrice hier.

Ze verteld me: je bent van school getrapt.

Maar je kan hier blijven als je een brief schrijft, waarin je schrijft over je alcohol gebruik, met wie, hoe vaak, hoe veel en nog belangrijker: schrijf over je gedrag naar de leraren toe. God. Dus ik natuurlijk in bullshit mode en maar schrijven en schrijven. (Natuurlijk zonder informatie over drinken te geven.)

Ze lezen brief en vertellen dat het niet goed genoeg is, ze maken een lijst vragen voor me. Allemaal vet rare vragen. Bijvoorbeeld hoe ik laat zien dat ik mensen accepteer en hoe ik kan verzekeren dat dit zo blijft in de toekomst.Dus ik schrijf nog meer. (Tot nu in totaal 5 pagina's excuusbrief.) Ze lezen dit en zeggen nog niet genoeg, ik schrijf dus nog een pagina erbij. Was natuurlijk ook niet goed, dus ik alles herschrijven. verdrietig

Om het nog kloter te maken. Er is op dit moment een festival gaande die een week lang duurt en ik moet hier blijven net zo lang tot mijn brief en excuus is geaccepteerd. Dus ik ben hier helemaal alleen in school, met wat idioten van leraren. Afgelopen dagen loop ik me te stressen, keiharde muziek te luisteren, aan de waterpijp, pseudo-kunsten, sporten, msn'en en elke keer mobiel/email checken. Ik verveel me dood en stress ook nog eens (niet goed voor mijn tikkertje).

Ik mis mijn volkje, wil serieus heel graag hier blijven en naar fuckin' festival heen. Festival boeit me niet eens, gaat om mensen, heb weer eens goede sociale contacten nodig. Heb nog steeds mijn vingers gekruisd, ik vervloek de leraren, maar heb ook nagedacht over mijn eigen gedrag. Guess dit is de prijs van mijn arrogantie naar de leraren toe. Kan niet altijd op het randje lopen, moet er vroeg of laat afvallen.

Bid met me, mijn mede rebelletjes.
30 mei 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Innoncent
Innoncent, man, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende