world @ war

http://europebusines.blogspot.com/2008/08/massive-us-naval-armada-heads-for-iran.html

met de geopolitieke spanningen overal zien we de westerse machten ook in beweging komen
zo meldt de nos dat belgie naar afghanistan gaat...
georgie uit irak vertrokken is om tegen de russen te vechten.

en dit blog laat zien hoe veel macht er opweg is naar de golf regio

wie denkt dat de russen georgie zijn "binnen gevallen" moet even terug met zijn of haar hoofd naar de afspraken die gemaakt zijn tussen het oude soviet rijk en de VS door gorbatsjov en reagan.
de VS heeft alles gedaan om het te breken, en te overschreiden.
de reactie van rusland op de georgische aanval op haar troepen in zuid oestsetsie is geoorloofd.

dit is duidelijk een poging tot escalatie,
een manier om de wapens in het groot te laten spelen en ontploffen.

hier kan je zien dat met alle westerse pers rusland afgeschilderd is als boe man door commerciele bedrijven en machten te anexeren, zelfs elimineren zoals de litvienko zaak in london.
maar wanneer men werkelijk onderzoek zou doen dan zou men zien dat rusland de invloed van de westerse bankiers en macht probeert af te slaan,
hier zie je bijv. dat al die olie boeren connecties hadden met amerikaanse bedrijven die dan weer gelinkt zijn aan of de militaire industrie of aan de bankiers zoals de rockefellers ....

wie niet in een globaal spel gelooft zou moeten weten wat hun realiteit wel is,
maar dat kunnen ze niet zonder onderzoek, ik geloof niet in een complottheorie
maar een wereld wijd agenda, ik weet dat mensen zoals de bilderbergers een agenda hebben, maar wat er in staat is niet duidelijk, wel duidelijk is dat ze nu een kink in de agenda op lopen door de reactie van rusland als ze die anticipeerde.

wat er nu in de wereld gebeurt is van groot belang voor ieders veiligheid maar meer nog vrijheid,
ze zullen alles doen om de mensen het gevoel van onveiligheid te geven om maar meer vrijheden op te offeren van de burgers om "veiligheid te creeeren..."
ze zouden zich ook gewoon aan internationale afspraken kunnen houden zoals de afspraken die de VS en de russen hadden gemaakt na de koude oorlog.

wie de kaart er bij pakt ziet dat rusland en china ge "cornered" worden, dit is bijzonder gevaarlijk voor de stabiliteit.

maar ach, ga maar lekker shoppen en TV kijken ofzo.
ga nog ff uit en zuip je lam.
morgen is het hier oorlog en niemand zal weten waarom het gebeurde omdat ze tussen hun nieuw gekochte onzin niets gekocht hebben dat hun leven zou kunnen helpen redden.
omdat een luis futon echt niet tegen water kan...

wakker worden mensen er is een oorlog komende en als die niet op t europese vaste land komt, en wij wederom gespaard worden van onze verantwoordelijkheid, dan sterven er nog steeds veel mensen omdat wij niet ons burger plicht en mensenplicht gedaan hebben om hen te helpen die onschuldig vermoord worden door onze lui heid en gretigheid.

09 aug 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sui
sui, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende