Ze is te jong

Gisteravond ben ik een meisje tegen het lijf gelopen. Het was niet zomaar een meisje. Ik mag wel zeggen dat ik me sinds een halfjaar niet zo aagetrokken heb gevoeld tot een meisje. Een halfjaar geleden heb ik mijn toenmalige relatie van tien maanden afgebroken.

Over twee weken word ik twintig. Zes maanden geleden heb ik het uitgemaakt met mijn vriendin omdat ik vond dat het leeftijdsverschil te groot was. We scheelden een jaar en acht maanden. De afgelopen tijd heb ik een aantal scharrels gehad, maar het meisje dat ik gister heb ontmoet deed al mijn scharrels verbleken.

Ze is mooi, intelligent, ze rijdt op een vespa, ze kleedt zich goed en haar lach heeft mij in een ogenblik betovert. Ik zag in haar mijn nieuwe vriendinnetje, want het klikte goed gisteravond. Ze was duidelijk in mij geinteresseerd en blijkbaar was ik zo interessant dat ze mij een kus op de mond gaf.

Ze is zestien jaar oud. Dat is ze pas drie maanden, ik word twintig. Ze is een volwassen meid voor haar leeftijd, maar een relatie is bij voorbaat al kansloos. Mijn frustraties zijn niet uit te drukken in woorden. Ik vind het jammer, maar ach ik kan er ook niets aan doen. Ze is te jong. Misschien kom ik haar over vijf jaar nog eens tegen...
14 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Dead Prez
Dead Prez, man, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende