zelfmoord en euhtanasie = the same



aangezien er hier op het moment een heleboel ophef is over zelfmoord dacht ik goh laat ik ook es ff een verhaaltje schrijven! want tja er zijn blijkbaar heel veel mensen die denken dat Zelmoord LAF is! Ik vind het alles dan buitengewoon laf.

Er zijn dagelijks mensen die zelfmoord plegen nu denk je van huh hoe kom je daarbij? Nou ik kan je vertellen dat heel veel mensen die ongeneeslijk ziek zijn zelfmoord plegen of om het ff netjes te zeggen euhtanasie plegen. Dit doet men omdat ze de LICHAMELIJKE PIJN NIET MEER AANKUNNEN!! Dit zou je dus kunnen zien als laf????? lijkt me toch echt niet!! en ik denk zelfs dat iedereen het hier niet laf vind dat als iemand die de lichamelijke pijn niet aankan kiest voor euhtanasie!

Maar ja waarom wordt het wel laf gevonden dat als mensen het geestellijk niet meer aan kunnen en er voor kiezen niet meer verder te willen leven? Geestelijke pijn kan gelijk staan aan lichamelijke pijn van iemand die ongeneeslijk ziek is!


Je zou kunnen zeggen inderdaad het leven kan altijd nog leuk worden!! jaja je weet maar nooit wat op je pad terecht komt! maar ja aan de andere kant je gaat toch ook niet tegen iemand zeggen die vergaat van de lichamelijke pijn en de pijn gewoon echt niet meer aankan zeggen: joh stel je niet zo aan??

Just think about it..
15 mrt 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lisonja
Lisonja, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende