Zenuwachtig voor nieuwe school

Volgende week ga ik op introductiekamp met mijn nieuwe school, en studie genoten. Ik ben echt heel erg zenuwachtig.. Geen idee wat ik moet doen, ik ben soms best verlegen, maar dit was altijd het geval op de basisschool en de middelbare, ik voelde me nooit echt op mijn gemak bij bepaalde mensen, heel vaak kwam ik in een klas waar bijna niemand dezelfde interesses als ik had, of dezelfde muziekssmaak e.d.
Ik hoop, doordat ik een opleiding ga doen die ik écht wil, ik ook sneller bij mensen kom die er echt voor gaan en niet echt de snotaap van de klas moeten gaan uithangen of zo..

In de 1e heb ik een hele goede vriendin gemaakt, maar die is helaas blijven zitten (blughh verdrietig ) En had wat losse vriendinnen, maar het was geen echte WOW. Had en heb nog steeds een beste vriendin, maar we beginnen ook steeds meer te verschillen.

Ik heb nooit echt bij een groep gehoord, ik verdeel klassen meestal in verschillende groepen, :

-populair
-nerds
-beste vrienden (dus 2 meisjes of jongens die ALTIJD naast elkaar zitten en alleen met elkaar omgaan)
-stoere jongens/meiden
-buitenbeentjes normaal
-buitenbeentjes doelwit (worden gepest, niemand wilt met ze samenwerken, etc)
-alto's,gothics emos etc

Ik hoor nergens bij.. en dat vind ik echt vervelend, op de middelbare had ik like 5 vrienden waarmee ik echt dezelfde interesses had, en dat was echt hemels, helaas was 1 altijd ''ziek'' of bij zijn vriendin in een andere stad en de rest zaten in andere klassen op 1 na maar die was ook altijd ziek. verdrietig

Ik kan meestal wel gewoon met iedereen praten en ik ben ook niet echt het doelwit van pesterijen o.i.d maar ik ben wel altijd degene die hem wel even slikt als we groepsopdrachten moeten doen, althans, dit was voorheen altijd het geval, omdat ik altijd in een klas kwam waarvan 95% elkaar al kende en de overige 5% of ziek was of maar met elkaar ging. Het was in de 5e altijd duidelijk wie naast wie zat.

In de 5e had ik echt een rotklas, allemaal ''populaire'' kinderen. Ik ben zelf helemaaaal niet populair en heb daar ook geen behoefte aan, maar die kinderen waren echt zo anders dan ik. Allemaal waren ze van het #YOLOSWAG motto om het maar even zo te zeggen. Ja dat past niet in mijn rijtje.

Voor de rest kan ik met sommige mensen echt zoooo uren praten over de grootste onzin terwijl ik met anderen echt het gesprek niet kan volhouden, heel vaak word ik ook moe van gesprekken. ugh. Het liefst zit ik naast iemand die net als ik van stilte geniet, en af en toe eens een praatje maakt. Ik word gewoon gek als er iemand een uur lang aan mijn oor loopt te praten terwijl ik serieus bezig ben met school.

Oja, voor de selectiedagen van mijn opleiding kwam ik dus ook heel veel mensen tegen die ook TP willen gaan doen, en de meesten waren heel aardig en spontaan, daardoor voel ik mezelf al een stuk meer op mijn gemak en wil ik ook meer gaan praten

ik hoop dat het goed komt en dat ze me leuk gaan vinden!! Zo zenuwachtig..

x
28 aug 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sheepy
Sheepy, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende