Zenuwen

"Ik heb een bultje op mn ballen ontdekt, misschien komt t allemaal daar wel vandaan.."
We weten t niet pap, maar als dat zo is dan zien ze dat wel via de pet-scan. Ja.. dat denk ik ook wel ja..

"Ik zie toch zo tegen dinsdag op hè! (dan heeft hij een bronchoscopie) misschien ga ik wel gewoon niet!" Pap, je moet."Ja, weet ik, maar ik zit gewoon niet te wachten op zo'n buis door mn strot." Nee pap, dat snap ik.. Maar t komt wel goed. Ja..

Hij maakt zichzelf gek, zit vol zenuwen. Logisch, maar toch.. We zitten nu in Centerparcs, had mn moeder bedacht, zodat het sneller dinsdag zou zijn. en ze was t gewoon zat om thuis te zitten. Op vakantie.kunnen we niet door t ziekenhuis, dus centerparcs dan maar. Is wel heerlijk hoor. Alleen blijft pap zich druk maken. Wil gewoon dat hij even ontspant, maar dat zal denk ik pas na dinsdag zijn. En wie weet wat we dan allemaal nog meer komt aan behandelingen/operaties enzo, zodra ze weten wat t nu eindelijk is..

Dinsdag ga ik naar de kapper, ik ga zeggen dat ze t in een leuk model naar eigen keus mogen knippen, zolang t maar niet te kort is. Ik wil iets anders, ik voel een soort protestgevoel opkomen. Dat t me allemaal geen fuck meer kan schelen zeg maar.. Dan is mn haar laten knippen nog wel t minst erge wat je kunt doen nietwaar?knipoog Ik hoop op een soort goed nieuw begin ofzo. Ben nog nooit een kapperszaak binnen geweest, mn tante is kapster geweest en knipt ons altijd bij haar thuis.

Dinsdag wordt dus de dag van de nieuwe en hopelijk goede dingen. Een hopelijk goede uitslag (als we die dinsdag al krijgen te horen..) en hopelijk een goed kapsel. Als je haar maar goed zit. ha..
31 jul 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Damn
Damn, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende