Ziek.

En daar zitten we weer. met een griepje onder de leden; verkouden, overal pijn en niks kunnen omdat bewegen nou niet lekker soepel gaat. Anyway; als ik een griep heb, gaat dan ook daadwerkelijk echt alles verkeerd!

Zaterdagavond; ik had al een paar dagen last van mijn gebit ( paar kiezen ) en het ging maar niet over. Op een gegeven moment kon ik haast wel janken van de pijn, zo erg als het was. Mama leek het verstandig om toch even langs een tandarts te gaan& dat hebben we dus maar gedaan. Tandarts bleek niks te kunnen vinden en stuurde me met een receptje naar huis. Ja fock, een recept. Waar ik niks aan heb omdat ik dat moet aanvragen via internet + de apotheek was niet open. gaap!.
Moeder maar even gauw langs de APPIE voor ibruprofen en dat heeft me aardig erdoor heen geholpen.

ik zei dus hiervoor al. dat met een griep meteen alles verkeerd gaat! dus ook de relatie met mijn vriend. Ik weet niet zo goed meer hoe ik handelen moet en wat ik precies moet doen om het goed te doen. Constant word ik geconfronteerd met het feit dat ik vaak wat negatief over mezelf ben &hij wil dat veranderen. Maar hoe kan ik dat veranderen als hij me er alsmaar op pakt ?
Ik voel me niet goed genoeg, ik jank de ogen uit me kop &ik weet niet zo goed wat ik doen moet.


Veel liefs.
19 jan 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van RESPECT^
RESPECT^, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende