zit er helemaal doorheen.

Grrrr.
Ik weet het allemaal niet meer.
Eerst kreeg 11 november 2009 mijn moeder een harstilstand, ik heb der gevonden. Ik heb gereanimeerd op dat moment komt mijn stiefvader binnen die kan reanimeren. Ambulance erbij mama heeft 7 weken in het ziekenhuis gelegen en is gelukkig thuis.

Ik hoor twee weken geleden dat mijn echte vadeer slokdarmkanker heeft al (20 jaar) is pas net ondekt is uitgezaait naar lever en maag dus het is te laat. Hij krijg gemo om te tijd te rekken. Hij is dun en breek bijna af op deze manier geef ik hem geen 3 maanden meer. Ik ben gestopt met mijn roc opleiding ik trek het niet meer ik heb zo veel aan mijn hoofd. Ik heb spannings hoofdpijn mij rug en nek zitten vast en ik heb nergens meer zin in. Mijn vader is getrouwd met de hele familie erbij en ik zie een week later de foto's van de trouwerij met heel de familie en ik wist niet eens dat ie ging trouwen. Dus best wel een naaistreek. Hij is het vergeten te zeggen dat komt door de morfine zegt hij.

mama is nu ziek, ze kan geen slokje water binnen houden 4 keer wezen stoppen toen ze aan het autorijden was, ze ligt de hele middag al in bed. Ik maak me zorgen en dat is niet bevordelijk voor mijn hoofdpijn want de stres wordt erger en erger. Ik zit er doorheen en ik wou dat ik een normaal leven had. Eerst verlies ik bijna mn moeder en nu ga ik mijn vader verliesen.

Helpt wel even van mij afschrijven.
10 mrt 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KimberleyL
KimberleyL, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende