ZO dat lucht op ff potjes kapotslaan..;)

Het stappen was wel leuk.. we waren eerst naar de hut gegaan en hebben daar lekker boswandelingetjes gedronken en een beetje gedanst. Toen naderhand naar dat cafe waar ik wel bijna zeker wist dat al die gasten van die groep zouden zijn.. cool!

En ja hoor ik was nog niet binnen of ik zag ze allemaal al staan. Behalve T waar ik vorige week mee had gezoend. Een paar gedag gezegd en toen verder gelopen naar de garderobe.... toen naar boven naar een groep vriendinnen van me.. was wel ff lachen..
lekker gek gedaan toen kwamen J en R aangelopen J is helemaal weg van mijn vriendin.. leuke jongen is dat, maar ja heeft geen tijd omdat hij studeert in Leiden. Nu wilde hij het wel misschien proberen en zaten allebei een beetje moeilijk te doen.. Dat was die vriendin die verliefd is op de liefde... toen zag ik dat het haar ff te moeilijk werd en zei ik zo "ik zie dat je even naar de toilet moet" en liepen we even van die groep weg en hebben even zitten praten. Ik geef gewoon eerlijk mijn menig.. en ik weet hoe zij is... dus kan ze het beter rustig aan doen.. ookal weet ik dat ze het vandaag zal gaan proberen.. omdat ze gewoon graag een vriendje wil hebben en dat ze deze nu wel ff vast wil houden.. Dit is gewoon nuchter gezien hoor...
Die jongen zei tegen mij dat ik alles met mijn ogen voor elkaar kon krijgen.. als ik naar hem keek dan zei hem dat heel veel.. waarop ik zei van OWH.. wat wil ik nu dan??? hi hi hiknipoog
Een paar mensen kwamen nog gezellig een praatje maken..
zat ook heel de tijd een jongen naar me te kijken en aardig te lachen opeens kwam hij naar me toe en vertelde dat hij pillen op had... Nou bedankt voor de mededeling.. en waarop ik voreg waarom hij dat nu nodig had. Noud anmkon hij zich lekker uitleven... nou jammer vond ik het hoor.. kan me zo ook wel uitleven.

T zag ik ineens staan .. alleen en ben niet naar hem toe gegaan.. had geen zin om misschien wel gedist te worden ofzo...toen naderhand maakte we een rondje en liep ik zo voorbij en zei hem wel gedag.. toen werd het heel erg druk ineens en zag ook dat dat meisje waar hij nu wat mee heeft achter me lopen....dus liep ik snel door..
Toen we bijna weggingen toen liepen we elkaar te gemoet en gaf hij me drie zoenen en pakte me vast.. hij vroeg hoe het met me ging.. het ging gewoon goed.. hi hierg vrolijk
Toen naderhand waren we bij de toiletten en garderobbe en ik had het over wax.. gingen we nog met z´n allen zitten dollen. toen liep ik de trap op en zat T aan mijn kont... en toen naderhand pakte hij mijn hand die op de leuning rusten. wat wilde hij daar nou mee bereiken??? want ik vind het allemaal wel best.. maar niet met mij...

Ik had nog een smsje gekregen van de broer van Marcel.. hij was nu in de hut en vroeg waar ik was.. dus ik een smsje gestuurd en dat ik wel even langs zou komen misschien.. wilde hem wel eventjes zien..
Ik liep de hut naderhand in en daar zag ik hem staan, althans naar mijn idee....maar liep nog even verder.. en toenw erd ik door een heleboel mensen aangetikt en hij zwaaide naar me.. hij zei toen zie je wel dat ik je herkende..
Er stond een jongen achter hem op een tafelen die stond een beetje sheef met zijn biertje en lekte ook zo mijn tas in.. dus ik zo tegen hem van als je nou dronken wil worden zou ik mijn biertje rechthouden... Zo die is toen toch helemaal uit zijn naad gegaan tegen me... begon me helemaal uit te schelden enzo... was ff een kutsituatie en zeker omdat het een "vriend" was van die jongen... En iedere keer zijn middelvinger opsteken als ik het wilde uitleggen..maar helaas deze gozer was al dronken en was dus niet meer voor reden vatbaar.... Toen ging die tegen die jongen helemaal te keer over hoe ik er wel niet uit zag .. bla bla bla.. en toen is die jongen (broer van M) helemaal uit zijn dak gegaan dat ie zo niet over me moest praten, omdat ik een vriendin van hem was..en dat hij het gewoon niet tof vond van hem... Voelde me eigenlijk te veel.. hebben nog wat gedronken.. en wat gepraat, maar ik was net op tijd want hij wilde net weggaan.

Vanmorgen op msn kwam D online en klikte me aan en hebben een beetje zitten praten. en ik begon over die leuke vriend van hem.. Die vriend had zijn fout toegegeven en zei ook dat hij me verkeerd had begrepen.. maar wat hij allemaal had gezegd kon hij niet goed praten zei D al.. maar hij had al een crisis want zijn vriendin gaat bij hem weg en al die ellende enzo. dus kwam ik net ff op een verkeerd moment. Ik vind het al best ookal zeg ik eerlijk dat het wel eventjes door mijn gedachten aan het gaan was vannacht.. vond de timming niet zo leuk bij welke persoon ik was... want die D was toch eigenlijk wel heel erg leuk..hi hiknipoog

Ik wilde hem gister nog terug trakteren, maar hij zei doe dat maar de volgende keer.. dus ik zo van komt die er dan?? als het aan hem lag zeker wel.. en hij vroeg of ik snel daarheen kwam (waar hun wonen)
Hij hoopte dat ik niet boos op hem was door wat die vriend flikte.. waarop ik zei dat het niet aan hem lag dat ie zo deed.. dus het al goed was..
Hele lieve jongen toch wel ondanks de verhalen van mijn oma toen op de verjaardag van mijn nichtje.. en natuurlijk de broeren ruzies.
En mijn vriendin en ik kwamen ook wel tot de conclusie dat hij wel heel erg leuk was.. hi hi hi.. leuk om als vriend erbij te hebben en ik zie wel....

Vandaag zondag.. ben ik met mams in de tuin bezig geweest eventjes.. beetje de bladeren op een hoopje geveegd. En een paar oude bolletjes eruitgetrokken... vind ik maar helemaal niets he dat tuinieren.. bah.. die wormen enzo... jakkie jakkiebah!
Toen haddenw e een briljant idee, we hadden nog een hele grote bak leegstaan en eigenlijk om weer weg te gooien.. en die heb ik weer gepakt en wilde daar de tulpen in doen.. goed ideetje.. dus moesten eerst scherven in.. waarom?? voor het geluk dat ze opkomen?? hi hi nee om het vocht tegen te houden?? waar heeft mams dat fabeltje nou weer gelezen of gehoord?? Dus ik allemaal potjes lekker kapot rammen joh.. en mocht er nog een paar pakken van mams.. en ik ga ze pakken en ineens zag ik dat er allemaal moiie bloemetje op geschilderd waren.. dat was een set van drie... en nu nog maar twee... want ik zag het pas toen ik er 1 had kapot geramd.. OEPS.. hi hi was wel ff leuk om dat zo te slopen..nog meer, nog meerknipoog
aarde overheen gegooid en de tulpen bollen erin....daarna weer aarde eroverheen.... en klaar was ik-..
Heb nu wel heel erg pijn mijn rug wat wel een logische reactie is..ik heb besloten om morgen het ziekenhuis te bellen en alvast een afspraak te maken met de fysio voor na 12 november die nieuwe operatie... want ik wil echt gaan sporten en bewegen.. morgen waarschijnlijk proberen te zwemmen in warm water...

Zo dadelijk komt er een neef van mij eten.. hij moest broeken koter later maken dus doet mams dat. en dus vroegen wij of hij kwam eten.. wel ff gezellig, maar kan niet wachten tot dat ik weer lekker in mijn bedje lig.. ben een beetje moe en heb veel pijn.
26 okt 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van SheDevil
SheDevil, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende