zooo bang :(

ik ben een beetje bang voor woensdag...

als het goed is komt jer dan, EINDELIJK!!! maar ik ben zo bang dat het dan weer net zo gaat als een paar weken geleden, dattie die zondag zou komen. toen liet hij gewoon nix van zich horen, en kwam zondagavond met het verhaal dat z'n neef in coma lag.
maar ik wil gewoon zooo ontzettend graag dat hij komt! ik heb met mezelf afgesproken (en met kish enzo) dat als hij woensdag weer flasht dat het dan egt afgelopen is.
ik KAN geen internet relatie meer aan, niet na al dag gedoe met kev. ik kan dat niet meer, ik wil dat niet meer. ik wil gewoon egt iemand voor mezelf, met wie ik egt kan knuffelen en gek kan doen, en niet alleen via msn, de cam, smsjes en bellen enzo.
maar ik wil jer ook niet meer 'kwijt'... dus hij MOET egt komen!!
en dan te bedenken dat hij gewoon gister ook in amsterdam was, en ik ook. en ik had hem gewoon nie tmeer gesproken, dus we konden ook niet meeten... en dan krijg ik gelijk het gevoel dat hij niet WIL snapje... en daar word ik gewoon gek van. als hij nou maar gewoon komt woensdag kan ik hopelijk een keertje normaal rustig blijven, en niet gelijk aan alle kanten gaan twijfelen..

gister heb ik de hele dag overal gekeken waar ik was, gekeken of ik jer misschien ergens zag perongeluk (A) maar er waren zoooo ontzettend veel mensen in amsterdam, ik heb hem egt niet gezien. aan de ene kant baalde ik er van, maar aan de andere kant was ik ook wel blij. ik had gedroomd vrijdag dat ik hem zag in amsterdam, hand in hand met een ander wijf, helemaal close enzo... toen ben ik in me droom naar hem toe gegaan, met een paraplu en kish op krukken (slaat nergens op), en hebben we hem helemaal af gemaakt nahnah en toen werd ik wakker met een kutgevoel dat wil je niet weten! ik heb de hele nacht op me telefoon gekeken of hij me PLEASE een berichtje had gestuurd, maar niet dus...

en nou zit ik weer op msn, te hopen dat hij erop komt. hij zal wel weer een verjaardag hebben, maar ik mis hem egt, en ik zit gewoon te stressen dat ik hem dalijk weeer niet zie.
en dan moet ik het gewoon stoppen, er een punt achter zetten. maar ik ben zo bang dat ikhem dan zooooo erg ga missen. het is nu al bijna 2,5 maand zo bezig, en we zitten bijna elke nacht tot een uur of half 4, 4 uur op msn, of we bellen tot zo laat. maar als hij nou woensdag niet komt, mag ik dat nie tmeer. maar ik weet heel eerlijk niet of ik nog zonder dat kan. ik slaap niet meer voor 2 uur. ik lig gewoon wakker. heel me ritme is veranderd. maar ook of ik wel zonder hem kan nog weet ik niet. ik zit de hele tijd me berichtjes te lezen, ik heb er ondertussen al 85 van hem in m'n telefoon staan. en ik gooi er geeen eeen weg.

eigelijk is het heel raar. ik ga gewoon al bijna 2,5 maand met een jongen (een HEEEEELE LIEVE), alleen het probleem is dat ik hem nog nooit heb gezien, en ik steeds meer begin te twijfelen of dat ooit wel gaat gebeuren. soms krijg ik gwoon het idee dat hij het gewoon niet wil. eerst zattie met dat 'voetbal bij NEC' terwijl dat volgens z'n neef helemaal niet waar is. maar dat heb ik niet zelf van die neef gehoord, maar kish. en diezelfde neef wist helemaal niet van mijn bestaan (ook weer van kish gehoord).
dat vind ik ook zo irritant. kish heeft ons 'gekoppeld', maar nu zit ze hem alleen maar af te kraken, en dat vind ik egt niet leuk! ze heeft soort van ruzie met jer, omdat hij nog steeds niet langs is gekomen.
ze is nu bij mij, ze ligt boven onder de zonnebank, maar we hebben net al een heel gesprek gehad, waarin ze maar blijft hameren dat ik jer vanavond egt moet bellen als ik hem niet op msn spreek, omdat ze anders denkt dat hij tot en met woensdag zowiezo weer nix van zich laat horen... en misschien heeft ze wel gelijk, maar ik wil hem gewoon wel de kans geven. maar ik word er wel ontzettend onzeker van. want wat te doen als ze gelijk heeft. wat als ik hem vanavond nog neit spreek, en morgen niet? en dinsdag niet? ik wil d'r eigelijk niet eens aan denken, ik zit heel de tijd: 'hij komt welllll, hij flasht me egt niet nog een keer,,, dat heeftie beloofd, ik spreek hem nog wel!!' maar als iedereen zo negatief blijft praten word ik egt onzeker...

en ik wil hem egt niet kwijt! want het klinkt misschien egt raar,, maar ik ben egt verliefd op hem!! als ik hem weer zie op de cam, of ik krijg een berichtje, of ik hoor z'n stem door telefoon, dan slaat me hart een keer over, krijg ik egt vlinders in me buik...verliefd en dat door iemand die ik nog nooit heb gezien...
30 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van o0l1nny0o
o0l1nny0o, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende