Zucht...

Waarom zijn gevoelens zo verwarrend??
Heb vanmiddag afgesproken met B en dat was best wel gezellig. We zijn alleen nog een beetje verlegen. Tenminste: ik wel en ik dacht het van hem. Dat is best gek, want ik ben nooit echt verlegen als ik alleen met een jongen ben. Maarja, bij hem dus ineens wel.
Maarja, nu sprak ik hem weer op msn. En het gesprek ging een bepaalde kant op en er kwam een meisje ter sprake, verder niks bijzonders, maar ik werd ineens weer jaloers.
Dat is zo stom! Ik haat het om jaloers te zijn. Ook heb ik zelf helemaal geen reden om jaloers te zijn! Ik heb volgens mij veel meer met andere jongens gedaan dan hij met andere meisjes, om het zo maar even uit te drukken. Ik heb in ieder geval veel meer vriendjes gehad en ook veel langere relaties gehad. Dus wat zit ik dan te zeuren over dit wat hij zei. Het slaat gewoon nergens op ja.
Als er 1 ding is wat ik wil vermijden in een toekomstige relatie staat op
nr. 1 Jaloers zijn
nr.2 Teveel kritiek leveren
nr.3 Teveel zeuren
nr.4 Te weinig vrijheid geven
Niet dat ik hierin helemaal doorsloeg in mijn vorige relaties. Ik heb het zelf tot nu toe altijd nog uitgemaakt, dus blijkbaar was ik toch niet al te vervelend haha knipoog.
Maar ik vond mezelf vaak wel vervelend. Vooral jaloezie is gewoon een probleem voor mij. Soms heb ik er totaal geen last van, echt het kan me dan niks schelen. De andere keer kan ik om iets kleins al dat vervelende gevoel krijgen. Maarja, hoe kom je er van af? Ik probeer het altijd ontzettend te onderdrukken, maar ondertussen voel ik me kut.
Verder ben ik geneigd teveel kritiek te leveren. Vaak niet eens raar bedoeld, maar ben gewoon wel eens wat bot. Ook al fout, want maak jongens er onzeker van haha.
Ik kan ook lekker doorzeuren, vooral in combinatie met jaloersheid is dit erg vervelend.
En moet heel erg oppassen dat ik de ander te weinig vrijheid geef. Nu kom ik uit een relatie waarbij de ander hierin nog veeeeel erger was. Je kunt je wel voorstellen hoe dat er uit zag: we waren altijd bijelkaar! Heel benauwend!
In het begin als ik iets met iemand heb dan ben ik altijd heel gemakkelijk, maar gaandeweg sluipt het er altijd in dat je toch teveel bijelkaar zit en niet meer zonder elkaar kunt stappen. Ik wil nu gewoon ook kunnen stappen alleen met vriendinnen en andersom moet dat ook kunnen.

Jeetje, geen relatie is eigenlijk veel gemakkelijker he.
Hoef me nergens druk om te maken. Geen vervelende gevoelens. Kan alles doen wat ik wil zonder een ander te kwetsen ofzo.
Maarja vind B wel leuk, hij mij ook. We hebben het verder nog nergens serieus over gehad, over hoe het nu verder gaat ofzo.
Misschien ben ik wel de enige die daar over nadenkt.
Nouja, ik hou maar weer eens op, ben moe en een beetje depri ofzo haha.
En vaag.

Kus Nicci
15 dec 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nicci
Nicci, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende