zucht

Hoi, hier ben ik dan; online aan het schrijven in mijn nieuwe dagboek. Wees niet bang hoor, het blijft tussen jouw en mij.
Vandaag gewerkt bij Erna. Ik werk er nu al drie jaar, wat gaat die kuttijd snel voorbij zeg, eng gewoon. Dan kom ik thuis, een dikke teringbende. Zucht. Ik wil alles tegelijk, even online, even slapen, even een wasje draaien, even dit en even dat. Ik besef dat het niet kan, dus pleer ik op de bank om toch maar even een half uur mijn ogen dicht te doen, want straks komt Sjnoetje uit school, en is die kans verkeken.Lig ik dus op de bank, denk ik ineens weer aan mijndagboek. Ik heb behoefte om er in te schrijven, maar waar is dat stomme ding nou weer. SHIT. He verdorie, nou ja dan maar kijken via google of ik een online dagboek aan kan maken, en see; here you are!
Oke ik zie dat het nu 13.50 is, en denk dat ik toch maar even mijn ogen ga sluiten, gewwoon even tot 13.15, en dan nog even snel als een gek opruimen. Anders zal Sjnoetje wel denken; wat een teringbende, je werkt wel bij een ander, maar bij je zelf......Zucht, ik hoor haar commentaar al voor me.
Maar goed, nu eerst mijn oogies toe. Ik heb het verdiend, en mag best wel even relaxen toch? Ja maar,......Niks ja maar Peet, nu is het over met je eeuwig geharrewar in die hersens van je, je sluit nu af, gaat even liggen want het is nu alweer 13.55. Rust zal je goed doen meid. Zucht
26 sep 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van peetjepoes
peetjepoes, vrouw, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende