:(

En nu een verslag van mijn weekend...

zaterdag.. een koel feesje bij me beste vriend thuis.. totdat er iemand gewoon zo hoog met zen probleme zat al een tijdje.. en er ineens vandoor ging.. k ben 8ter hem aan gegaan.. kon um net tegehoude.. toen kwame er nog meer vriende bij die me ginge helpen om hem vast te houden.. hij wou niet meer.. en nog steeds niet..
k voel me er gewoon zo klote over.. verdrietig heb er ook om staan janke.. bedoel het is toch een goeie vriend van me die het lieftst hier niet meer wil zijn....

vanmiddag... hij zat op de slaapkamer van een vriend van me.. iemand kwam tege me zegge datie ffies met me wou praten.. dat heeftie ook gedaan.. totdatie een mes onder de bank vandaan haalde en me een snee in zun been liet zien.. verdrietig k schrok egt gewoon heel erg..
en dan zegtie "jammer dat dat mes bot is"
z'n vriendin was dr ook... teminste die zat op het dakterras.. maar k schrok gewoon zo erg kon nix meer zeggen .. uiteindelijk heb ik gevraagt oftie met nog iemand wou praten.. toen zeidie jah.. toen ben k jankend naar benede gelope en heb om een goeie vriendin gevraagt..
ze zag dat k met een mes ston en d8 dat ik gekke dinge ging doen..
maar toen k zei dat dat mes bij dr vriend vandaan kwam spurde ze naar bove..

uiteindelijk istie een klein beetje bijgekome na veel gehuild te hebbe met z'n alle.. hij denkt datie niets waard is.. datie alles voor alles en iedereen bederft.. maar hij moet inzien dat dat niet zo is.. en zo zijn er nog wel meerdere problemen die die niet kan verwerken...

k schrijf hier snel weer over verdrietig

(sad and crying) Juanita
31 mei 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Juanita
Juanita, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende