005 Bang in het donker

Daar lig je dan, half 3, de meeste mensen liggen heerlijk te slapen maar jij bent gewoon wakker. Ik als 19-jarige ben bang in het donker, ik kom er eerlijk voor uit. Ik slaap dus vaak met mijn lampje aan, een knuffel in mijn bed en vaak houd ik ook een kussen vast. Nu weet ik niet wat er in de badkamer "rondspookt" maar fijn is het niet. Vreemde geluiden. Kijken wil ik niet want dan moet ik; 1. mijn bed uit 2. in het donker naar de badkamer. Ik weet het, ik ben een watje.

Dus ik rol me nog wat verder op in mijn deken (en extra slaapzak, ik had het koud) en pak mijn laptop erbij. Zachtjes zet ik een muziekje aan, heel zachtjes, anders word mama wakker en dat wil ik liever niet. Ze heeft d'r slaap hard nodig. Ik probeer me te bedenken wat ik op dit tijdstip nog kan doen. Even mijn online game bekijken, kogels kopen en dan nog wat misdaden plegen. Dan houd het ook wel op. Maarrrr ik kan jullie natuurlijk ook vervelen met weer een verhaal. Dus dat doe ik dan maar.

Mijn hoofd begint steeds zwaarder te worden en affentoe vallen mijn ogen iets dicht, maar kort daarna schrik ik weer "wakker". Ik haat nachten als deze, hoe moe ik ook ben, ik kom niet in slaap. Dus voorlopig lig ik hier nog, met mijn laptop, de muziek zacht aan, mijn knuffel en het lampje aan. Te hopen dat het donker niet al te eng is en ik zometeen alsnog heerlijk kan gaan slapen.
11 apr 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Oh!
Oh!, vrouw, 119 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende