10. hoe dom!

18+ verhaal
Weekend net begonnen en wil nu eigenlijk al dat het maandag is. Vannacht geweldig feest gehad bij een vriend (en ex) niks mis mee, doen gewoon tegen elkaar. Lekker gezellig.. Super blij met zijn kado. Tot op de avond dat iedereen weg was, ik bleef bij hem slapen omdat aardig uit elkaar wonen. Niis mos mee wou je zeggen. Nou eigenlijk wel!

Iedereen was of ging weg en zijn hand gleed een paar meer langs me rug. Alles ging goed tot dat we op zijn kamer waren, hij had aardig wat gedronken. Ik lag op een matras in zijn kamer, best koud! Hij zei als je het koud heb, mag je eventueel ook hier liggen. (ik was toen al dom bezig) ik ging naast hem liggen.. En we voelde allebei weer aangetrokken tot elkaar. (alleen van zijn kant eigenlijk niet van ik wil weer wat met je beginnen) ik weet dat het beter is uit elkaar, maar mijn hoofd riep toch even wat anders. Hoe fout het ook is en hoe goed ik dat wist gaf ik antwoordt op een vraag die hij stelde wil je.dit wel?
Ik wist niet wat ik wilde. We waren steeds closer bij elkaar gaan liggen en hij wist zelf ook niet wat die wou. Elke keer.legde hij zijn hamd.bij en.haalde.het weet weg. Wou me zoenen, maar ook weer niet. Het was een strijd van wat we wilde. En niet luisterend naar mijn hoofd of gevoel ging ikvoor mijn lichaam en die wou hem. Om alles verder kort te.houden. Voor het eerst hebben we het samen gedaan en het voelde goed, alleen het wordt nios meer tussen hem en mij. Ik vertelde hem dat het goed met me ging, maar nu diep van binnen heb ik een oude wond.opengehaald!

Hoe dom kon ik wezen ook al had ik plezier! Er leek niks veranderd te zijn! Alleen dat hij veel actiever was dan normaal en veel beter in bed qua voorspel! Hoe dom kon ik wezen om dat te doen met iemand waar ik niet 100% overheen was! Waarom ik nu in de metro zit te janken!
29 sep 2012 - bewerkt op 04 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Selramma
Selramma, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende