9. weekend <3

Heb echt een geweldig weekend gehad. Zaterdag ochtend eerst naar me oma om zoals elke week samen met haar boodschappen te doen.
Mij oma is best modern want ze heeft een.playstation 2 en een wii. Maar zoals gewoonlijk zat ze weer vast met een zoek spel. Gezellig samen met haar het spel op gestart en een uurtje samen maar haar een zoekspelletje gedaan. Daarna weer naar huis, slaapspullen pakken voor de avond.

Eindelijk rond een uur of 7 naar de metro om naar het feestje van R. Eerst metro daarna op een station verder gegaan met auto samen met Y, V. Erg gezellig ^^ eenmaal daar kon het feest ook beginnen. C was der ook gezellig bij. We.opende de avond met tequila met tabasco (ga ik nooit meer doen). Gezellig gepraat met zijn alle, beetje gamen. Drankje hier en daar.. Nog een shotje tequila. Ging allemaal wel redelijk goed. V kon wel helder denken maar.niet recht lopen.maar met Y ging het minder goed. Zijn drank was minder.goed bevallen. Om half 3 begon het. Y hing boven de wc. Helaas moest V een half uur later naar de wc. Dus hebben we Y naar de keuken gebracht. Even later hebben Y en ik op het balkon gestaan, hij was van een kachel veranderd in een ijsklompje. Heb hem mijn vest gegeven en hebben ton 2 uur Y op het balkon gestaan. Heb Y goed vast gehouden zodat hij goed warm bleef.. Eigenlijk was het wel een beetje romantisch omdat hij mij ook heel.goed vast hield en tegen me aan leunde.

Om half 6 gingen wwe naar binnen. De andere 3 lagen al in bed. Hem in een bed gelegd en zelf bij het hoofdeind gaan.zitten. Heel lief maakt Y ruimte voor me zodat ik bij hem kkonon liggen. Helaas 2 sec er n.moest ik weer weg want hij ging weer over zijn nek. Eindelijk rond 6 uur lag ik rustig achter hem en viel hij tegen me aan in slaap.

Rond uurtje.of 9 waren we allebei (Y en ik) half wakker.. Hij schoof op en ik kon lekker tegen hem aan liggen. Goed.tenminste. Hij streelde me rug en nek, het voelde zo goed. Tot we op een gegeven moment onze gezichten dicht bij elkaar waren en toen gebeurde het, hij zoende mij en ik hem. Het voelde zo goed, alleen lagen de andere ook in de kamer waardoor het toch beetje ongemakkelijk was. Het ergste was nog dat ik zelf een half uur er na misselijk werd. En ik het bed uitmoest.

Het enige probleem is nu dat ik niet weet hoe het verder moet, dat die niet helemaal helder was toen.die me.zoende of dat het echt was... Hoe kom ik daar achter?? I like him.verliefd
24 sep 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Selramma
Selramma, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende