11. School ect.

Na een lange tijd maar weer een kleine up-date van mij leven.

School gaat best goed, Heb me eerste beoordeling gehad voor me examenjaar. Heb me eerste Kerntaak (zoals dat bij mij op school heet) Voldoende afgerond. Daar ben ik heel erg blij mee. Ben hard bezig met me examenjaar want heb besloten hierna nog naar HBO te gaan. Of het leren wordt of dat ik ga werken en leren weet ik nog niet, maar dat moet ik nog even kijken.. Verder is er niet veel bijzonders gebeurt..

O ja, ik heb beetje ruzie met een goede vriend van me. Hij doet echt vaag en hij vind het raar dat ik zo reageer naar hem. Maar hij maakt het er zelf naar. Hij is gewoon weer jaloers dat ik verliefdverliefd ben op een jongen.. Hij kon dat nooit hebben omdat hij ook verliefd op mij is.. maar ik absolut niet op hem.. Maar die jongen waar ik verliefd op ben, heeft het of nog niet door of hij is erg verlegen om het te laten merken waar andere bij zijn..

Misschien dat jullie dat weten en mij willen helpen der mee. Vorige week zaterdag had ik feestje bij mij thuis heel gezellig. Die jongen (ik noem hem Y.. Volgens mij heb ik hem al eerder genoemd in een verhaal van me xD) was daar ook gezellig bij.. allemaal leuk, drink spelletje doen erg gezellig.. rond kwart voor 1 me nichtje thuis brengen, zelf beetje slim geweest en gevraagd of Y mee wou lopen en dat wou die. me nichtje woont 10 min ong van mij vandaan. heen weg niks gebeurt. Terug weg wel, beetje lol trappen met elkaar en opeens zoende ik hem. akelige stilte.... we liepen maar verder. Maar toen ging het wel beter.. veel stoppen om te zoenen echt geweldig. Iedereen sliep bij mij en ik sliep samen met hem en iemand anders in mijn bed. Lekker tegen Y aan gekropen en nog even gezoend ging de avond zo voorbij.. Maar nu verder op school laat hij niet echt wat merken.. Vanmiddag wel even want toen lag ik met me benen op zijn schoot en toen streelde hij af en toe.

Maar hoe moet ik nou weten of hij me leuk vind en hoe moet ik daar achter komen.. kan iemand me dat vertellen. heb morgen weer feest en hij is er ook weer.
Hopeloos verliefdverliefd
11 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Selramma
Selramma, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende