10 minuten reading

Vanavond een 10 minuten reading gehad over mijn dromen. Wat wil ik nou eigenlijk in mijn leven? Wat is mijn droom en hoe kan ik deze waarmaken?
Mijn vraag was: Word het mij gegund om met kinderen te werken en hier binnenkort een opleiding voor te mogen gaan volgen?

Onderstaande was een deel van het antwoord.

Ga doen waar je van houdt en wat je echt wilt doen, en stop met je tijd teveel te besteden aan niet liefdevolle gedachten, verplichtingen en activiteiten. Je wordt aan alle kanten van boven geholpen om je bereiken wat je wilt, maar door je negativiteit blijf je in cirkeltjes draaien. Richt je dus op waar je hart van gaat zingen en richt je niet op de dingen waar je niet blij van wordt. Dat is de sleutel, je bent je eigen obstakel; het goeie nieuuws: zo kun je het dus ook zelf oplossen!

Verder kwam nog naar voren dat kinderen/kids wel een heel groot onderdeel zijn van mijn levensopdracht.
Het is dus wel duidelijk dat ik écht iets met kinderen moet gaan doen.

Ik ga hier dan ook alles aan doen om dit nu al te mogen gaan doen. Lukt dit niet, dan zal het 3 jaar moeten wachten en kan ik dan pas met de opleiding beginnen. Dan zal dus m'n droom waargemaakt gaan worden.

Hoe dan ook word mijn droom waargemaakt. Of het nu dit jaar al is, of over 3 jaar. Dat maakt niet uit. Hij gaat waargemaakt worden.

Ik weet nu in iedergeval wel wat ik nog met mijn psycholoog wil bespreken en dat ik voor mijn gevoel nog niet klaar ben daar.
Ik pieker teveel en wil kijken of ik daar nog wat aan kan doen, desnoods met wat medicatie om het rustig te krijgen in mijn hoofd.
Ik haak dan wel veel, maar dat maakt mijn hoofd (ben ik nu achter) niet genoeg leeg. Ik moet hier wat aan doen, en hier ga ik ook wat aan doen.

Ik wil mijn droom waarmaken en dat ga ik dan ook zeker doen!
22 mrt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mamatrots
mamatrots, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende