FEM-poli

Afgelopen maandag mocht ik dan eindelijk naar de FEM-poli. Nadat de arts zelf een half uur te laat aanwezig was (haar hond was ziek geworden, dus ze kwam van de dierenarts, dus vond ik 't niet zo erg), werd ik vrijwel meteen geroepen.
Na een lang gesprek over de voor en nadelen van nu behandelen (ivm mijn gewicht nu), heeft ze een echo gemaakt van mijn baarmoeder en eierstokken.

In december was er in m'n linker eierstok (in het ziekenhuis) een cyste te zien. Deze was een paar weken geleden weg.
Nu had ik rechts een cyste zitten. En een flink grote ook zelfs! Nu moet ik over 3 maanden weer terugkomen om te bekijken wat deze cyste doet. Hij kan namelijk vanzelf weggaan, maar het kan ook zijn dat deze blijft zitten.
Als deze blijft zitten, zal ik waarschijnlijk geopereerd gaan worden, omdat dit mijn vruchtbaarheid in de weg staat.
Doordat mijn eitjes steeds doorgroeien als cystes heb ik dus ook altijd al problemen met mijn menstruatie gehad.

Het was zo enorm fijn dat deze arts mij WEL serieus nam! En ook enorm de tijd voor mij nam. Ik werd namelijk om 10.00 uur dan wel pas geholpen/geroepen, maar ik ging er pas om 11.15 uur weg! Echt een heel goed gevoel dus. Daar komt bij dat zij me heeft gezegd, dat 't juist heel erg goed is dat ik blijf temperaturen iedere ochtend, omdat zowel zij als ik dan mijn cyclussen in kaart kunnen brengen... De andere arts zei dat ik er beter mee kon stoppen omdat ik TOCH geen cyclus had... (echt op zo'n toon van... nou ja, je snapt me wel)

Nu moet ik 4 juni weer terugkomen om te kijken of de cyste er nog zit...

Ik heb nu dus een beetje een dubbel gevoel. Een goed gevoel, omdat deze arts me wél serieus neemt EN ook naar m'n gehele verleden kijkt, maar ook een beetje verdrietig gevoel. Dit omdat ik natuurlijk liever had gehoord dat ik nu al geholpen kan worden om zwanger te worden van ons tweede wondertje. Helaas zit dat er nu dus niet in, omdat ze eerst dit wil afwachten en hoopt dat ik in die 3 maanden eerst nog die andere operatie heb gehad.

Nu is 't dus helaas wachten tot mijn menstruatie weer komt...verdrietig
29 feb 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mamatrots
mamatrots, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende