Numerologie (met dank aan Kruidje) (met uitleg)

Numerologie, gemaakt op vrijdag 25 mei 2012

geboren op: 05-01-1983
kind= 5
hoe je als kind was
beweeglijk, sport


gezin= 1
hoe je het gezinsleven ervaren hebt
Vader belangrijkste in het gezin


confrontatie= 3
hoe kijk ik tegen de wereld aan?
Behoefte aan iemand die sterker is dan jou. Het kind zijn.


puber= 6
hoe je je naar de volwassenheid ontwikkelt
lief, zie algemeen 6


uiterlijk= 3
hoe anderen tegen je aankijken
makkelijk aanspreekbaar


innerlijk= 7
waar je sterk in bent, wat je wezen is
behulpzaam, rijke fantasie, bezielend, intuïtief, beheerst en kalm. Heeft veel liefde nodig, is altijd aan het geven. Muziek beluisteren is helend.


levensles= 9
groei naar volwassenheid, wat je moet leren
Leren uitdragen. Leren talenten gebruiken.


totale confrontatie= 6
hoe je denkt dat de wereld in elkaar zit
Kan niet met conflicten overweg. Denkt dat er ruzie is, terwijl die er niet is.


blokkade= 2
waar je moeite mee hebt
Vrijheid. Vrijheid van emoties, omgaan met vrijheid, moeite met moeder. De 2 staat voor twijfel, overal bang voor zijn. Heeft met fobieën te maken (bang voor honden bijvoorbeeld)


werkwijze= 19/1
hoe je de dingen aanpakt
actie, ik ga ervoor


horizon= 9
hoe je naar jezelf kijkt, je innerlijke beweegredenen
Trots en eigenwijs (Is niet op te voeden). wil alles zelf doen.Ik ben de zon, ik doe het, ik!. Doet wat hij zelf wil.Groei: zich dit niet laten afpakken. Ga de 9 niet ongevraagd iets opleggen, de 9 moet er zelf om vragen.


progressief jaar= 2
in welke fase jij je bevindt
emotioneel



Uitleg Een

Vuur
Mentaal
Mars
Vader

1

De Een staat voor recht door zee, dadenkracht. Egoncentrisch, Ik, alleen, denkt alleen maar aan zichzelf. Zwart-wit denken. Geen omweg, gaat eigen weg. Duidelijk.
Zwak: moeilijk assertief zijn, verlegenheid. Moeite om eigen scheppende kracht naar buiten te brengen



Uitleg Twee

Water
Emotioneel
Maan
Moeder

2

De Twee staat voor emoties. Geen zakenmens. Vraagt zich van alles af. Dualistisch, wel/niet. Twijfel. Invoelend naar mensen toe. Moederenergie voor zorgen en verzorgen. Eerst de ander, dan zichzelf.
zwak: kan krokodilletranen hebben als emoties diep verstopt zijn.
Kan in denken blijven zitten. Kan kilte hebben, kwetsbaar (harde buitenkant, zachte binnenkant).


Uitleg Drie

Lucht
Emotioneel
Jupiter
Kind

3

De Drie staat voor ondeugend, vernieuwend, speels, optimisme, ik ga voor mijn zaken. Veel kracht, gezellige mensen en enthousiast. Wereldreiziger. Manifestaqtie van het Ik. Wil alles meemaken en gezien en gehoord worden.
Creatief.
De Drie zit in het middelpunt. (zie middelpunt vorm 3).
Luchtig, nooit zwaar.
zwak: dwarsligger, blok aan het been. Gemakzuchtig, goed in het delegeren. Onpraktisch (vooral als de Drie niet wilt). Als de Drie niet roept, dan leunt hij.



Uitleg Vijf

Lucht
Lichamelijk
Mercurius

5

De Vijf staat voor het communiceren naar buiten. Alle vormen van geld zijn heel belangrijk. Geen “oppotter”. Kan gokker zijn. Kan veel risico’s nemen, neemt het niet zo nauw.
Als geld, dan rollen. Houdt van reizen, en behoefte aan verandering. Vrijheid is belangrijk. Wil heel veel, maakt niet af. Kwantiteit boven kwaliteit. Moeite met sexualiteit, want daar is intensiteit voor nodig.
Oppervlakkig, niet te moeilijk doen. Met humor problemen oplossen. Vrijheid en afwisseling is van belang. Houdt van sport en joggen.
De Vijf kan zijn problemen bij iedereen kwijt.
zwak: Energieversnippering. Teveel hooi op de vork nemen. Rusteloosheid.


Uitleg Zes

Water
Emotioneel
Venus

6

De Zes staat voor de Liefde, de planeet Venus. Geen spiritualiteit, wel water en emoties. Heeft met aardse liefde te maken. Genieten van de mooie dingen. Houden van harmonie. Werken vanuit hun hart met mensen. Kunnen heel aardig, maar ook heel venijnig zijn. Moederkloek. Kunnen mensen afhankelijk van hen maken. Je moet dan doen wat zij zeggen. Bemoeizuchtig, daardoor anderen afhankelijk maken. Huis en haard zijn heilig. Leven staat in het teken van liefde.
Moeilijk conflicten hanteren. Denken dat er ruzie is, maar dan is er geen ruzie. Wil altijd de harmonie bewaren.

Als in Blokkade een 4, dan problemen met liefdesaangelegenheden. Weten dan niet wat ze er mee aan moeten. Zaken van het hart, baarmoeder, moeite met geven en ontvangen.
Kunnen last hebben van vrouwelijke geslachtsorganen, of met kinderen krijgen. Kunnen overvrouwelijk zijn, of lesbisch (overmannelijk).


Uitleg Zeven

Water
Intuïtief
Neptunus

7

De Zeven raakt nauwelijks de aarde, zweeft als het ware. Staat voor spiritualiteit, voor vervagen. Wil alleen maar praten met engeltjes. Wil er niet zijn, wil in een roes leven (alcohol, drugs). heeft interesse in alles wat je niet praktisch nodig hebt in het leven (“nep”). Niet laten winkelen in een groentewinkel, wel in een esoterische boekhandel. Zoekt de fleur in het leven.
Zorgt voor de ander, is een voelend mens. Ziet de dingen of te mooi of te lelijk. Kan niet vluchten, en wil dat wel. De 7 wil vluchten, wil niet ervaren.
Kan zich eenzaam voelen. Zegt ”ze snappen mij niet”. Heeft grote intuïtie.

Als 7 op Puberteit: moeilijk, want ze moeten toch een keuze maken, een beroep kiezen, geven problemen voor de ouders.
Als 7 op Werkwijze: in dienstbaar beroep geschikt.


Uitleg Negen

Vuur
Intuïtief
Zon

9

De Negen staat voor “hier kom ik, hier ga ik, ik ben de zon”. Zonnetje in huis. Kan veel licht geven. Je moet me zien. Hebben het idee dat ze te weinig aandacht krijgen, gaan misschien wel zeuren.
Hebben confrontatie met loslaten. Met de Negen heb je alle andere getallen in je. Heel nieuwsgierige mensen.
Emotioneel en professioneel altijd moeite met loslaten.
Kan niet gemakkelijk grenzen bepalen. Heeft behoefte aan vijvers, spiegels, alles wat glinstert, veel licht in huis om het maar zo ruimtelijk mogelijk te maken.
Vraagt veel aandacht, want is zon, en de zon wil gevoed worden.
Drukken veel uit met hun lichaam, door bewegen, dansen.


19/1

de 1 zegt: ik de 9 zegt: zon 19 zegt: ik ben de zon. Naar zichzelf toe, trots en verheven. Die voelen het zó sterk, dat ze slachtoffer worden. in vrouw à positief, positieve vaderband. in man à negatief = negatieve vaderband. als veel 2-en à veel vrouwelijke energie als veel 1-en à dadenkracht 19/1: dingen uitvechten, vooral in huiselijke kring. Autoriteitsproblemen, want ervaart "vader als een tiran". De beproeving is: hoeveel lijden kan ik aan? In sommige gevallen is er kans om tot de dood toe door te gaan. Moed wordt op de proef gesteld. Kan boeiende spreker of leraar zijn. Wel oppassen voor zelfbeklag en somberheid. In negatieve zin kan de macht tot eigen voordeel worden aangewend, dan loopt men over anderen heen. Beginnen in het leven vaak opnieuw, zowel professioneel als emotioneel. Houden vaak emoties in toom, omdat ze geen zin hebben in mislukkingen en verlies.


Hmmmm, een aantal dingen kloppen wel, maar een groot deel ook niet... ach ja... altijd leuk om zoiets te doen en kijken wat eruit komt ;-)
25 mei 2012 - bewerkt op 25 mei 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mamatrots
mamatrots, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende