Weer ff een berichtje

Hallo allemaal,

weer ffies een berichtje van mij.
Deze week ga ik eens even aan tafel zitten en allerlei dingen opschrijven waar ik nog aan wil werken. Dit kan ik dan volgende week meenemen naar mijn psycholoog.
Voor mijn gevoel ben ik nog niet klaar, dus wil het nog niet afsluiten.
Ik heb een tijdje terug dag 1 van de workshop Meesterlijk moederschap gehad en daar ben ik mezelf enorm tegengekomen. Ook dit boekje ga ik meenemen naar de psycholoog.
Binnenkort is dag 2 van deze cursus...

Het zoeken naar en vinden van een baan gaat mij niet snel genoeg. Ik had allang weer aan 't werk willen zijn. Tot nu toe maar 1 sollicitatiegesprek gehad en dat is helaas niets geworden.
Dus volop aan 't solliciteren maar weer. Vaak hoor je gewoon helemaal niets. Ik heb in mijn mail ingesteld dat als de mail geopend is, dat ik een bevestiging krijg. Hierdoor weet ik dat hij goed is aangekomen, maar dat is geen bevestiging dat je ook daadwerkelijk iets hoort.
Persoonlijk vind ik dit erg asociaal. Ik vind dat je iedereen in iedergeval moet laten weten of hij/zij word uitgenodigd of niet.

Ik krijg steeds meer het gevoel dat mijn leeftijd het er niet makkelijker op maakt en dan ben ik nog maar 29...

Wel heb ik nog niet zo lang geleden te horen gekregen dat de manager van de locatie waar ik een paar keer heb gewerkt in de catering erg tevreden was over mij, maar helaas zijn daar de openingstijden en dergelijke helemaal veranderd, waardoor ik daar niet vaak meer heen zal hoeven. Ik ben afgelopen week zelfs helemaal niet gebeld door het uitzendbureau.
Nu dus maar ffies afwachten of ik aankomende week gebeld zal gaan worden of niet...

Al een tijdje heb ik enorm veel moeite met het in slaap komen en ik heb geen idee waar dit vandaan komt. Misschien pieker ik teveel. Ik zou toch echt wat meer rust in mijn hoofd willen hebben, maar ik heb geen idee hoe...
Misschien is de Cranio Sacraal therapie voor mij ook nog wel wat...

09 apr 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mamatrots
mamatrots, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende