#158 (04-07-14)

De reden waarom ik de laatste tijd niet meer zo veel op md zit, is omdat mn laptop naar de klote is door zn rot virus, ik moet hem maar een keer leeg laten halen, maar voorlopig gebeurd dat toch niet.

Vandaag een dagje vrij t/m dinsdag, maar dan alleen nog maar boeken inleveren. En dan donderdag nog een dagje naar bobbiejaanland met school, en dan vrijdag rapport ophalen. Ik kan mooi over dat was een paar maanden geleden wel anders, toen kon ik bijna van school af, vind het toch wel knap dat ik me na alles toch maar weer staande heb gehouden en er alles aan heb gedaan om mijjn doel te bereiken.

Gisteren sportdag gehad, maar was niet helemaal lekker, slechte nacht daarvoor gehad, maar gelukkig toch overleeft in de warmte.. je moet er soms wat voor over hebben, maar het was echt saaien verschrikkelijk. Blehh ik haat sportdag gewoon.

Ergens voel ik me nu wel beter geestelijk dan, want buikpin en hoofdpijn zijn nou niet echt om je beter door te voelen, maar in mn hoofd is alles wel een stukje rustiger, ik krijg weer orde en weet wat me wel en niet te wachten staat, tegen de hulpverlening zie ik ergop, omdat het nu al zolang duurt en waarschijnlijk nog wel even gaat duren ookk.. maar we zien het tegen die tijd weer wel.

Laatste weekje Here I Come... boeken al weer besteld voor volgend jaar, en agenda en spullentjes ook al in huis, je kunt nooit vroeg genoeg beginnen toch.. vrolijk

Nog een fijne dag verder x
04 jul 2014 - bewerkt op 04 jul 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NoGiveUp
NoGiveUp, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende