A feeling..

k had eerst al m'n verhale verwijdert.. maar na lange tijd tog maar weer iets schrijven over een gevoel dat k heb..

k weet niet wat k voel.. jah iets leegs van binnen.. k mis iets... wist k maar wat k wiste... dan kon k er wat aan doen.. maybe ook dat er dingen zijn met vriendinnen... k heb het idee dat ze me niet accepteren zoals k ben..
en dat doet best veel pijn...
maar vooral die leegte.. die doet pijn.. k heb niets te klagen over vrienden.. maar over speciale vrienden.. kan ik eigenlijk niet meepraten.. mensen waar je alles mee deelt.. bijna iedere dag ziet.. k kan daar niet over meepraten..
en dan die leegte.. k denk dat dat voor een speciale vriend/vriendin is die ik mis... of msschien een vriendje (jeses alsk dit truglees llijk k wel hopeloos)

maar zolang ik mijn hart niet openstel voor mensen... kan er ook weinig gebeuren.. maar je krijgt die leegte.. en voel je je nog kutter..

Wat k ook niet snap van mezelf... dr zijn zat leuke jonges.. maar k doe er toch nix meej.. k wil het niet.. maar aan de andere kant wel...
t gevoel .. het lege gevoel dat k heb.. is eigenlijk niet uit te leggen met woorden...

Playing: Gloria Estefan - Can't stay away from you.. liefdesverdriet
(maar dan vraag ik me af... waarom word ik emotioneel van dit nummer terwijl ik eigelijk niemand heb om zo over te denken..)

K schrijf snel weer wat...

KuSsS (sad) Juanita
07 mrt 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Juanita
Juanita, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende