alles gaat fout.

the story of my life!
altijd gaat alles fout, nooit een keer een gelukje. ik dacht dat ik al het ongeluk voor de komende 20 jaar wel gehad had..
mijn ouders zijn dood, geen contact meer met familie. ik had leuke vrienden. die laten me nu zitten. dat komt omdat het sinds maart uit is met mijn nu ex. we hadden 6 jaar een relatie.
nu valt alles ineens weg. heb geen vriendinnen heb geen vrienden. school is vet klote en ben alles helemaal zat. ik vraag me echt af wanneer ik nou een keer geluk heb in mijn leven.
ben bang dat ik gewoon een soort donald duck ben. altijd ongeluk!
had zo'n leuke dag gisteren. lekker voetballen met wat vrienden en we hadden het erg gezellig. todat die ex van mij weer komt. gaat hij voor mijn neus andere meisjes versieren en zoenen!!!
nou sorry maar als ik dat meisje niet kende ok..maar ik ken haar gewoon!
ben zoo pissed off!! ondertussen gaat het helemaal mis!
ik word aggressief en boos. heb een half uur ergens in het bos gezeten en heb alleen maar kunnen huilen. ik wil naar mijn ouders en daar uithuilen!! heb niks gegeten en ben zo naar huis gegaan en in bed gekropen. en nu zit ik thuis mezelf zielig te vinden! te bedenken hoe ik hier weg moet, verhuizen naar ver weg! maar dat durf ik dan weer niet. heb 1 vriendin. zij heeft 3 kinderen en nooit tijd.
soms moet ik gewoon even mijn verhaal kwijt maar dan vind ik mezelf weer egoistisch.
ooh wat een kan een mens zich elendig voelen zeg!!
Waarom gaat alles fout? waarom heb ik nooit een gelukje?!
pffff
09 jun 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van pietjuhh
pietjuhh, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende