Echte vrienden blijven vrienden

ja dat zegt een tegeltje van mijn vader die altijd in huis hing.
elke keer als ik het tegeltje zag daccht ik jaa ik heb echte vrienden. ze staan altijd voor me klaar en zullen me nooit laten vallen...YEAH RIGHT wat een goedgelovige trut ben ik ook!
ze hoeven niks meer met mij te maken te hebben dus nu ben ik officieel Koos vriendloos. hier en daar heb ik nog wat vrienden maar dat zijn dan van die losse contacten. niet de mensen waarmee ik elk weekend ging stappen. de mensen waarmee ik op vakantie zou gaan..
waarom kunnen ze geen vrienden blijven? omdat ik geen relatie meer heb met mijn ex..slaat nergens op want toen ik nog niks had waren we toch ook al vrienden.. ik dagt echt dat ze me aardig vonden voor wie ik was..nu blijkt dat dus schijnbaar niet zo te zijn. nou nou echte vrienden zijn dat hoor, laten me gewoon keihard stikken. nee ik bel je wel blabla..FLIKKER NOU MAAR OP!!!!!!!!!!
de tijd dat ik achter hun heb aan gelopen is ten einde gekomen ik steek geen poot meer uit!
HEERLIJK dat ik voor mezelf nu eindelijk de realiteit onder ogen ben gaan zien. nu snel die nummers eruit gooien want anders ga ik toch bellen..het is zo moeilijk om het los te latenverdrietig
maar ik bekijk het positief en ga hun laten merken dat ze het allerliefste en gezelligste meisje hebben laten zitten! ha lekker voor zenahnah
pff das eruitnahnah
(K)
08 jul 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van pietjuhh
pietjuhh, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende