Als het gras groener is....

Zijn er hier mensen die ook graag teveel willen?
Hier wel...Mijn vriend en familie zeggen vaak dat ik veel te veel wil en dat het allemaal niet kan. We hebben bijvoorbeeld net ons huis te koop gezet en willen een ander huis, wat dan ook weer geverfd/behangen moet worden en waar een leuk laminaatje/plavuizen op de grond moet komen.
Maar nu zijn ook bij alle reisbureau´s de zomergidsen uit en ik wil eigenlijk ook heel erg graag nog op vakantie. Het zou de eerste vakantie zijn met onze kleine meid...Tegen die tijd kan ze lekker in een zwembandje ronddobberen en als ik dat alleen al voor me zie vind ik gewoon dat we dat moeten doen....
Ik heb de laatste tijd ook een vreselijke heimwee naar mijn zwangerschap.
Ik verafschuwde mijn buik in de laatste 2 maanden en was blij dat toen ik eenmaal bevallen was ik weer op mijn buik kon slapen, geen pijn meer in mijn rug had enz. enz.
Maar nu als ik een zwangere vrouw zie lopen ben ik stikjaloers. Dan denk ik met liefde terug aan die maanden waarin ik heen en weer waggelde, begon te huilen om alles wat ik hoorde, zag of dacht en met 30 graden niet meer wist waar ik het zoeken moest.
Gelukkig ben ik wel verstandig genoeg om nog niet aan een tweede te beginnen. Mijn kleintje is haast 4 maanden en die drukte van 2 baby´s zou ik gewoon weg niet aan kunnen.
Ik ben echt stapel gek op mijn kleine hummeltje en wil haar alle aandacht geven die ze nodig heeft.
Maar als ik een vrouw zo trots haar buik zie showen dan denk ik toch wel eens...zal ik...Ach, het gras is altijd groener bij een ander.
24 jan 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Jada
Jada, vrouw, 44 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende