Ballonvaart..*

*gaaaaaaap* hihi...blozen ben een klein beetje moe! Heb de afgelopen twee dagen gewerkt en tegenwoordig zit ik weer op fitness dus dat heb ik ook gedaan. Zo actief dat ik de laatste weken ben, nu ik lekker in mijn vel zitvrolijk. Je word er gewoon moe vanknipoog.

Elke dag onderneem ik wel wat, ik ga naar een vriendin, ik moet regelmatig werken in de bloemenzaak, ik doe veel dingen weer met mijn vriend en ga uitmezelf wel eens het huis uit. Ik isoleer me niet meer van me omgeving, en dat voelt fijn dat dat niet meer hoeftvrolijk. Wat is het leven toch mooi!!gemeen en vandaag ook lekker warm.. maja..

Vanmorgen ben ik bij mijn dokter geweest en alles gaat goed, heb over 3 maand pas weer een afspraak dus dat is mooi!! Eerst had ik elke maand zowiezo 1 en soms zelfs 2 afspraken. Maar nu ik goed in me vel zit en eigelijk nog weinig last van de depressie heb door de medicijnen is het prima. Morgen heb ik een afspraak met het riagg, waarop ik me zeer verheugverward Ik heb zoiets van nu gaat het goed en ik voel me blij, en door die gesprekken denk ik steeds aan het pisjaar terug en dan word ik verdrietig.

EN... de vliegtickets voor egypte zijn binnen!! Mijn vriend heeft ze vandaag opgehaalt en 29 juli vertrekken we. Oooh heerlijk, ik heb vandaag een beetje op internet gekeken wat we zeker niet mogen missen wanneer we daar zijn, whooooww zie mijn gaaf met een qoute door de woestijn racen met later een waterpijp aan de bek hihierg vrolijk Ik ga 't echt doen, ontzettend gaaf. Donders crossen.. ik ga dan heus wel gillen eerst mja.. en veeel heeel veel duiken, zonnen, uitgaan of course we hebben de discotheek bij ons hotel. De bekenste van de stad dus wat wil je nog meergemeen.

Eerst ben ik volgende week dinsdag jarig en word ik een volwassen vrouw ahumknipoog 18 jaar.. vet lief! Mijn vriend had iets voor me geregelt voor me verjaardag maar hij wou steeds niet zeggen wat het was.. maar het bedrijf waar hij het had geregelt was failliet gegaan. DUS kon hij het wel vertellenblozen WOU DIE GEWOON EEN BALLONVAART GEVENerg vrolijk echt mijn kerel is te lief soms.. nu heeft hij wat anders moeten regelen wat ik hoogstwaarschijnlijk nog leuker ga vinden whow wtf!! Wat is nog leuker dan een ballonvaart op je verjaardagblozen. Ooooh ik bof zo met mijn lieverd... Hij is echt geweldig! Zonder hem was ik hier niet meerverliefd

Vanavond zie ik hem weer en gaan we morgen lekker lang uitslapen, samen een douchje nemen hihi.. en daarna lekker een ontbijtje maken! goddelijk zal ik jullie vertellen, vind 't heerlijkgemeen!! Dan een afspraak bij het riagg en dan pikt mijn vriendin me daar op en gaan we henig een terrasje pakken, vet lief van dervrolijk. 's avonds weer fitness jeetje ik heb me spierpijn in mijn buik trouwens whow! Als ik zo ff doorga heb ik straks boterhammetjesverward ugly!! maar ik ga morgenavond dus billy's bootkamp doen, kennen jullie dat niet van de televisie? zo'n zwarte neger soldaat met zijn elastiekjes die een ideaal fitnessprogramma heeft bedacht? Dat ga ik dus doen, zwaar idiootengel

vrouwen, mannen, dames, heren, meisjes, jongensnahnah, IEDEREEN!! Geniet van je levenverliefd
12 jul 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Real*to*me
Real*to*me, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende