Bang

Een van mijn emoties steekt al een tijdje zijn kop op. Al een tijdje ben ik bang. Ik ben bang voor alles. Ik ben bang voor de toekomst en wat die me zal brengen. Ik ben bang voor sociale interactie buiten dit huis om. Ik sluit me weer buiten de rest. Ik ben bang om alleen gelaten te worden. Ik ben bang dat bepaalde vriendschappen niet meer goed komen.

Ik ben gewoon bang en nu ik het eindelijk durf te vertellen, ben ik bang dat ik niemand meer heb om dat tegen te vertellen.

Het word alleen maar erger die angst en ik moet er wat aan doen. Ik probeer er wel wat aan te doen, maar de angst dat het mislukt, creeërt alleen maar worst-case-scenarios in mijn hoofd. Mijn leven was al mislukt en ik ben bang dat het mislukt blijft. Dat ik een mislukkeling blijf.

Ik ben bang om mijn beste vrienden pijn te doen. Iets wat ik al heb gedaan. Maar ik ben bang dat ik het alleen vaker ga doen en ik ben bang dat ze het op een gegeven moment niet meer van me accepteren. Dat het eeuwige geduld met me op een gegeven moment op is.

Ik voel me blegh.. bah!
22 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van papilion
papilion, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende