Ben ik weer!

De laatste keer dat ik een bericht online zetten was 30 mei.. geschokt

Maar hier ben ik dan! Even snel openbaar.

Ik heb 5 Augustes een borstverkleining gehad! Dat is allemaal goed verlopen. Na twee uur was ik ein-de-lijk van die rug/nek-pijn af!
Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat! Na de operatie ben ik heel emotioneel geweest en door het niks eten heb ik al mijn medicijnen uit gekotst. Na een dag mocht ik al naar huis! En na twee weken begon ik al aan mijn nieuwe opleiding!
Volgende week zit ik op mijn 6 weken en dan mag deze sport-bh uit! De littekens zijn echt prachtig geworden, niet dat littekens mooi zijn, maar ze zijn bijna niet te zien!
Zaterdag kan ik dan ook weer aan het werk! Dat werd tijd want mijn geld begint op te raken.

Ik ben dus aan een nieuwe opleiding begonnen, horeca. Maar ik ben er nu al achter dat dit totaal niet is wat ik wil. Horeca vond/vind ik leuk als bijbaan, maar meer niet. Helaas ik word geen horecatijger zoals de rest van mijn familie.
Voordat ik deze opleiding eindelijk gekozen had twijfelde ik tussen horeca of kappersopleiding.
Nou mijn moeder die heel lief weer een studie heeft betaald, was totaal niet boos toen ik het vertelde.
Ik heb besloten dat ik dit schooljaar wel wil afmaken, alles wat je leert is mooi meegenomen! OK!
Daarbij wil ik niet weer thuis zitten, nu ben ik eindelijk in het schoolritme en dat wil ik ook zo houden.
Ik hoopte dat ik in februari kon doorstromen naar de kappersopleidingen, ik heb al gebeld en gedaan maar alles in mijn omgeving zit al vol.
Nou sprak ik gisteren met mijn mentor en legde hem heel goed het verhaal uit. Hij vond het jammer, maar een hele volwassen keuze van mij. Hij ging met de decaan praten of die nog wat rond kon bellen voor mij.
Dat hoop ik dus zo erg, maar anders maak ik netjes het jaar af.

Verder heb ik deze zomervakantie doorgebracht in Kreta! Chersonissos om precies te zijn, en om alle vooroordelen over Chersonissos even tegen te gaan: Het is totaal niet zoals op tv mensen! De Grieken zijn daar net zo sociaal als op andere eilanden, geloof me ik kom er al 14 jaar! Ik sprak een jong koppel wat Robert (oftewel Jokertje) in het echt kende, en hun vertelde, zoals ik al verwacht had, dat alles gespeeld was. Maar dat vonden de Grieken daar niet zo leuk!
Sinds 'Oh Oh Cherso' Op tv verschenen was, kwamen er bijna geen Nederlanders meer! Waarom niet? Ouders laten hun kinderen met geen mogelijkheid daarheen gaan.
Zonde want Kreta is een ontzettend mooi eiland!
Maar alsjeblieft houd je niet van Engelse (waarvan bijna geen Nederlander op vakantie van houd) Ga dan NIET naar Malia, dat is the place to be voor de Engelse.
Het begint daar pas om een uurtje of 2 in de morgen en ze gaan veel later door dan ons.
Ik had een prima hotel, ondanks ik die op het laatste moment had geboekt: aan het strand, tegen de boulevard. Geen last van irritante Duitsers! 5 sterren kok, luxe bedden, mooi zeezicht vanuit de kamer, all inclusief, zwembadje erbij, dokter die elke dag kwam, elke dag nieuwe handdoeken voor het douche en schoon beddengoed.


Verder heb ik deze zomer genoten van het Nederlandse weer, gewerkt en festivals bezocht! Bijna het zelfde als elk jaar!

kiss
12 sep 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Juulxd
Juulxd, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende