Binnen 1 minuut

Het is alweer zo ver.. Op 1 of andere manier weet J me te irriteren binnen de 1e minuut dat ik haar zie, en de eerste minuten zelfs dat ze wakker is. Als 2 mensen willen douchen, die beiden om half 1 weg moeten, wie gaat er dan douchen? Degene die als eerste bij de douche is ja nahnah Daar was zij het dus niet mee eens, khad gezegd dat ik zou proberen om op te schieten.. Proberen, omdat het in haar ogen nooit goed genoeg zal zijn.
Terwijl ik dus ging douchen, ging het water van warm naar koud.... Totdat mijn moeder thuis kwam. Zeeeeer bijzonder kinderachig om de kraan beneden aan te zetten dus! J is 25, 3 jaar ouder dan mij nog.. Zou het dan echt nodig zijn op deze manier?

Laatste tijd word ik gewoon doodmoe van haar, steeds weer gezeik over het huishouden, al doe ik soms meer dan zij, dan nog is het in haar wereldje niet genoeg.. Mijn oma is een maand geleden overleden, en het laatste wat ik had verwacht was dat ze weer zo op dit gedrag terug zou vallen verdrietig Dus, kga lekker sparen en zo snel mogelijk op kamers!

Zo meteen eerst een nieuwe therapeut ontmoeten, een grote mp3speler kopen, liedjes erop zetten en dan naar T vanavond! Vreemd genoeg ben ik nu weer niet zo nerveus, komt vast wel weer erg vrolijk
15 feb 2007 - bewerkt op 15 feb 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van dragonbaby
dragonbaby, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende