Crush of meer? Lange-afstand?

Het vervolg van de crush...

Via een internetforum ben ik twee weken geleden in gesprek geraakt met een leuke jongen en heb daar nu bijna elke avond en tijd mee zitten praten via FB-chat. De klik was zo goed dat ik er erg van stond te kijken. Allebei in een rolstoel (hij heeft een spierziekte) en allebei muziekliefhebber. Het is zowel leuk en spannend als eng en emotioneel. Hoe ik met min vorige crush T was, was al apart en leuk, maar dit is misschien nog wel een tikje heftiger. De fysieke aantrekkingskracht is mischien niet zo heel groot, de mentale klik is des te groter.
Van hem heb ik inmiddels wel door dat ie aardig hotel de botel is. En ik vind m ook wel erg leuk.

Het is alleen helaas niet helemaal een 100% positief gebeuren, want hij woont namelijk in Amerika (mijn avond is zijn middag). Hij heeft ook wel door laten schemeren dat hij een lange afstands-iets wel zou zien zitten en daar voor open staat, ik ben er nog niet over uit. Als ik naar mijn gevoel luister zit het wel goed, ik ben nog nooit zo emotioneel geweest, raar maar waar. Aan de ene kant wil ik er wel voor gaan, maar aan de andere kant ben ik er ook bang voor, en dan eigenlijk vooral hoe lang lange-termijn voor hem nog is (vanwege z'n spierziekte).
Hij zit in een wat verder gevorderd stadium, en ik ben bang voor zijn einde. Al druk ik die gedachte zoveel mogelijk weg...

Voor nu is het nog veel elkaar beter leren kennen en nog aan het gevoel wennen. Wie weet hoe het over een paar weken voelt. Lastig en vermoeiend is het wel.
In de afgelopen 2 weken heb ik 2 keer door alle wervelende emoties een paar tranen moeten laten, net zoveel als in de afgelopen 10 jaar ervoor bij elkaar...
19 okt 2012 - bewerkt op 19 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Maxt
Maxt, man, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende